Decoratiuni de pasti pentru masa

Vino sa vezi ce decoratiuni de pasti am pus pe rafturi la Juliana si afla cum îţi poţi petrece sarbatorile Pascale intr-o atmosfera de basm! Paştele este sărbătoarea luminii şi a bucuriei. Petrecută în compania celor dragi, aceasta are menirea de a umple sufletele oamenilor de pace, linişte şi fericire. Atmosfera mirifică este completată, desigur şi de anumite elemente vizuale care au rolul de a da culoare meselor îmbelşugate şi pline cu mâncăruri alese gătite cu drag de iscusitele gospodine.

Cu toţii ne amintim de momentele frumoase ale copilăriei când, împreună cu mama decoram întreaga casă în spirit de sărbătoare… culegeam crenguţe de salcie pe care urma să le împodobim cu ouă colorate şi decoram masa cu nelipsiţii puiuţi pufoşi şi iepuraşi drăgălaşi.

Vestea bună este că în magazinul nostru puteţi găsi acum o mulţime de decoraţiuni frumoase de Paşte care vor face decorarea mult mai uşoară şi distractivă. Ouă colorate, iepuraşi veseli, cununi cu flori, suporturi de şerveţele şi multe alte accesorii viu colorate.

SAMSUNG CSCDecoratiuni de Paste cu oua de ceramica, iupurasi cu picioare de panza in culori pascale si coronite de flori pentru decorarea mesei de Paste.

SAMSUNG CSCSare si piper, pereche gaina si cocos, decoratiuni de pasti care pot fi oferite cadouri celor dragi pentru a le pune pe masa de Pasti.

SAMSUNG CSCSuport pentru servetele facut din ceramica si pictat in culori calde cu motive pascale, cu oua de pasti si puisori galbeni si pufosi.

SAMSUNG CSCIepurasul de paste nu se lasa asteptat, il gasim la Juliana pana si ca stick pentru ghiveci.

SAMSUNG CSCSuport pentru servetele din ceramica pictat in portocaliu si decorat cu un puisor auriu in relief, asezat pe o farfurioara de ceramica.

SAMSUNG CSCPusculite de ceramica decorate cu iepurasi si fundite mov, cadouri de pasti pentru copii.

SAMSUNG CSCSare si piper, cocos si gaina de ceramica pictate manual cu multa grija si suporturi pentru servetele decorate cu motive pascale.

SAMSUNG CSCOua de pasti , usoare, decorate cu fundite de satin verde si auriu pentru a decora masa de pasti.

SAMSUNG CSCSuport de lumanare decorat cu iepurasul de Pasti in alb cu roz, perfect pentru a fi asezat pe masa de Paste.

 Vă aşteptăm cu mult drag la magazinul nostru!

Vă dorim să aveţi parte de sărbatori fericite alături de cei dragi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *