Decor pentru hol

Decor pentru hol

Holul este considerat de multe persoane a fi doar o camera de legatura intre celelalte incaperi ale casei sau un simplu spatiu in care isi vor depozita pantofii si paltonul. Acest lucru poate fi schimbat cu putina imaginatie si creativitate, folosind decoruri indraznete, holul devenind astfel un spatiu care sa fie cu adevarat util si placut. Un decor pentru hol inspirat poate crea o perceptie cu totul deosebita intregii case pentru ca este primul loc in care pasesti.

Decor pentru hol tapet
Daca iti doresti ca holul de la intrare sau vestibulul casei tale sa fie unul plin de personalitate, acest lucru poate fi realizat cu ajutorul catorva decoratiuni, tapet colorat sau vopsea in culorile tale preferate, cateva plante si mult bun gust! Holul poate fi transformat intr-un spatiu bine organizat si util, daca adaugi in aceasta incapere un dulap compact pentru incaltaminte, pe care il poti infrumuseta cu ajutorul unor plante decorative sau mici statuete din piatra.

Decor pentru hol plante
Holul poate fi adesea o incapere cu dimensiuni foarte reduse, asadar, daca aceast spatiu dispune de o fereastra, poti monta o oglinda fata in fata cu aceasta. Astfel, lumina se va reflecta in intreaga incapere oferind iluzia optica a spatiului sporit.

Decor pentru hol oglinda

Adesea, covorul poate micsora vizual anumite spatii care deja au dimensiuni reduse, insa daca il alegi cu atentie, poti oferi holului tau un aspect de dimensiuni mari, cu ajutorul imprimeurilor grafice sau abstracte.

Citeste si:  Rama foto pentru bebelus - un cadou de botez inspirat!

Decor pentru hol covor
Holurile mici pot capata dimensiuni generoase, cel putin vizual, si datorita culorilor pe care le folosim atunci cand zugravim. De aceea, daca ai un hol mic, zugraveste-l in culori deschise, vii, care sa ofere imaginea unui spatiu larg. Daca tavanul holului tau este foarte jos construit, imparte peretele in doua jumatati orizontale si zugraveste jumatatea de sus intr-o culoare deschisa, iar pe cea de jos, intr-o nuanta mai inchisa, astfel incat sa oferi inaltime incaperii.

Decor pentru hol alb culoare

In holurile zugravite in alb, poti aduce un strop de personalitate adaugand elemente de decor realizate cu culori complementare, precum rosu si verde.

Decor cu mobila veche consola de hol

Consola pentru hol

Holul poate fi si un spatiu excelent pentru relaxare si poate inlocui cu brio un living, daca are dimensiuni generoase si doresti sa iti transformi sufrageria intr-un birou sau dormitor.

Decor pentru hol canapea

Canapea pentru hol

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi acestei incaperi o canapea confortabila, un televizor, raftul cu cartile preferate si cateva decoratiuni, astfel incat spatiul sa fie utilizat ingenios si creativ.

decor-pentru-hol-living

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *