Decor de iarna in asteptarea sarbatorilor


Decor de iarna in asteptarea sarbatorilor

La fel ca in fiecare an, toamna este momentul in care te dedici din nou in totalitate activitatilor principale si in care incepi deja sa-ti faci planuri pentru anul urmator. Tot acum este insa si momentul in care vremea se strica treptat, iar aparitia frigului te face sa te gandesti la un decor de iarna potrivit. Totusi, care este momentul ideal sa te apuci de redecorarea casei in asteptarea sarbatorilor?

Cand crezi ca ar fi momentul sa incepi sa te gandesti la amenajarea casei pentru sezonul rece care bate la usa?Vom incerca sa dezbatem acest lucru in randurile de mai jos.


Decor de iarna in asteptarea sarbatorilor

Cand incepi sa decorezi pentru iarna

Daca esti genul de persoana pentru care iarna inseamna ceva doar in timpul si in preajma sarbatorilor, nu este cazul sa te ingrijorezi. Mai ai destul timp pana sa incepi sa-ti impodobesti bradul in asteptarea colindatorilor. Cei care vor decoratiuni pe care sa nu le dea jos imediat dupa anul nou, ci abia la curatenia de primavara, ar trebui sa se gandeasca din timp la cum trebuie sa arate un decor pentru iarna ideal.

Decor de iarna in asteptarea sarbatorilor

In cazul in care vorbim de schimbari majore, precum achizita unui semineu, este de preferat ca lucrarile sa inceapa inca din octombrie-noiembrie si sa fie terminate pana in luna decembrie.
Inainte sa-ti faci planul de bataie, calculeaza-ti cu atentie bugetul de care dispui si prioritizeaza lucrurile cele mai importante. Este normal sa-ti doresti mai mult pentru tine in aceasta perioada, dar e foarte important si sa-ti ramana bani pentru cadourile de craciun.

Citeste si:  De ce mintim?

Decor de iarna in asteptarea sarbatorilor
In cazul in care vrei sa optezi pentru un decor de iarna, dar nu te-ai hotarat pana acum asupra aspectului final, incearca sa te gandesti la cum iti imaginai iarna cand erai copil. De ce? Pentru ca basmele din copilarie cu siguranta te vor inspira sa-ti alegi elementele de decor care iti vor trezi o nostalgie frumoasa si visatoare.

Decor de iarna in asteptarea sarbatorilor
Indiferent de stilul de decoratiune pe care il preferi, nu uita ca un decor pentru iarna trebuie pregatit din timp pentru a evita aglomeratia sarbatorilor. Planifica fiecare schimbare din locuinta ta cu atentie in asa fel incat sa eviti golurile mari de buget. Daca tii cont de aceste lucruri, cu siguranta te vei bucura de o iarna ca-n povesti!

Decor de iarna in asteptarea sarbatorilor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *