Decor de camera cu rama de familie

Decor de camera cu rama de familie recomandari Juliana

Rama de familie pentru perete sau birou- un mod interesant de a decora acasa sau la birou. Nu exista o modalitate mai buna de a te simti mai bine acasa decat de a folosi fotografiile pretioase de familie pentru a decora. Aproape orice camera poate fi decoratata cu cateva rame foto de familie bine alese, pentru a reprezenta un moment in timp sau pur si simplu legatura stransa care exista intre membrii unei familii.

Decor de camera cu rame foto de familie
Sunt multe feluri in care putem expune ramele foto cu fotografiile noastre dragi dar trebuie sa alegem varianta cea mai potrivita pentru camera in care vrem sa le amplasam. Putem da o nota subtila, personala oricarei camere, prin folosirea ramelor foto de familie ca modalitate de decor.

Decor de camera cu rame foto de familie
Expunerea ramelor de familie pe peretele unei camere sau in hol este o modalitate excelenta de a adauga acea nota personala, familiala, care va atrage atentia oaspetilor care ne trec pragul. In acelasi timp, avem ocazia sa ne bucuram de vedea acele imagini dragi mereu sau mult mai des decat o putem face daca le pastram intr-un album.

Decor de camera cu rame foto de familie
Alegerea peretelui
Intai trebuie sa stim ce perete alegem pentru decorul cu rame foto de familie pentru a ne putea adapta schema de dispunere a acestora. Dimensiunile ramelor foto trebuie sa tina cont de latimea si inaltimea peretelui. Pe un perete inalt vom alege, rame mai mari si le vom dispune la distante mai mari intre ele decat a-m face-o in cazul unei camere cu pereti mai mici.Decor de camera cu rame foto de familie
Alegerea ramelor foto de familie
Pentru un impact vizual deosebit al decorului cu rame foto trebuie sa alegem fotografiile si a ramele foto potrivite pentru camera respectiva (dimensiunile si culorile sunt importante atat la rame cat si la fotografii). Odata aleasa schema in care vor fi asezate ramele foto, pasul urmator inseamna selectarea ramelor si a fotografiilor .

Citeste si:  De ce sa optezi pentru balerini din piele?

Decor de camera cu rame foto de familie

Putem gasi rame foto in multe magazine si nu sunt scumpe ceeace inseamna ca putem realiza un proiect deosebit fara a afecta prea tare bugetul. De retinut este faptul ca trebuie sa pastram aceeasi culoare si material la ramele foto. Daca optam pentru rame foto de lemn, nu le putem combina cu unele din metal sau plastic.

Cum dispunem ramele foto pe perete?

In functie de spatiul disponibil putem aborda diferite modalitati de expunere a ramelor pentru un efect vizual optim. Iata cateva scheme de expunere pe care le putem folosi:

Decor de camera cu rame foto de familie
Mix de rame foto de familie
Amestecul de rame foto de diferite marimi asezate aparent la intamplare, este cea mai intalnita modalitate de a potrivi aproape orice marime culoare si tip de rama foto. Anumite materiale diferite pot fi combinate aici. Mixul de rame de familie este de obicei folosit pentru a crea expuneri indraznete pe orice perete.Pentru a evita ingramadirea neplacuta, trebuie sa ne asiguram ca exista o linie imaginara, verticala sau orizontala fata de care vom dispune ramele. In acest caz, pentru a capta atentia, este ideal sa folosim tipuri similare de fotografii cum ar fi toate portrete sau toate alb-negru.
Expunere in forma de copac

Decor de camera cu rame foto de familie arbore genealogic
O modalitate inedita de decor cu rame foto de familie este cea in forma de copac. Aceasta ne aminteste de arborele genealogic, astfel ca ramele foto ar trebui spuna povestea familiei si sa includa toti membrii acesteia, asezati in functie de varsta si rolul sau, de la bunici pana la nepoti. Cei mai multi dintre noi pastram fotografiile bunicilor si parintilor in albume foto. Aceasta este o ocazie buna sa le restaurati in cazul in care nu sunt intr-o forma foarte buna, sa le scanati si sa le transformati in fotografii la dimensiunile de care aveti nevoie pentru decorul in forma de arbore genealogic. Pentru ca fotografiile bunicilor sunt de obicei alb negru, vom transforma si fotografiile recente in unele alb negru. Dimensiunea ramelor depinde de dimensiunea peretelui disponibil.

Citeste si:  Idei de cadouri inspirate pentru mama

Decor de camera cu rame foto de familie
Dispunerea uniforma
Putem alege o dispunere uniforma a ramelor foto. Dispunerea uniforma este recomandata in cazul ramelor foto de dimensiuni identice. Fiecare rama trebuie sa fie pusa la distanta egala una fata de cealalta in acest caz. Ramele simple sau de culori inchise sunt perfecte pentru acest tip de expunere.
Galerie de fotografii
Galeria de rame foto este recomandata in holuri sau pe peretii scarilor. Desigur, pe hol, putem folosi modalitati diferite de expunere.Decor de camera cu rame foto de familie

Decorul cu cuvinte si mesaje inspirate despre familie este optional dar poate adauga un plus de inteles unei decor cu rama de familie. Desigur puteti oricand opta pentru o rama foto de familie multipla care poate reduce intregul proiect da poate pastra ideea in sine.

 

Rama de familie pentru birou sau perete

Rama de familie arbore copac

Rama de familie copacsuna comanda

Sumar
Rame foto de familie
Nume Articol
Rame foto de familie
Descriere
Nu exista o modalitate mai buna de a te simti mai bine acasa decat de a folosi fotografiile pretioase de familie pentru a decora. Aproape orice camera poate fi decoratata cu cateva rame foto de familie bine alese, pentru a reprezenta un moment in timp sau pur si simplu legatura stransa care exista intre membrii unei familii.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *