Decor cu paravane decorative


Un decor cu paravane decorative pentru camera

Astazi am ales sa vorbim despre decor cu paravane decorative si rolul lor in decorul interior. Paravanele decorative pot servi diverse scopuri in decor acasa, la magazin, birou sau la salonul de coafura.

Ele pot fi folosite ca pereti mobili pentru a separa camere mai mari. Pot asigura intimitate, mascheaza obiecte , echipamente, zone care trebuie sa ramana acoperite, si desigur pot fi elemente speciale de decor.


In general paravanele decorative sunt folosite pentru intimitatea pe care o asigura in saloanele de cosmetica dar si acasa pentru a masca sau a separa o zona.

paravane-decorative Decor cu paravane decorative
Decor cu paravane decorative
paravan-decorativ-fereastra Decor cu paravane decorative
Decor cu paravane decorative

Un paravan decorativ poate regla nivelul de lunmina intro camera cu  acoperi fereastre mari. Puteti amplasa un paravan decorativ in apropierea ferestrei pentru a controla nivelul de lumina care patrunde in camera, mai ales in timpul verii, atunci cand soarele este foarte puternic.

Cineva ne-a cerut un paravan decorativ pentru a masca spatiul de sub scara interioara pe care dorea sa-l foloseasca pentru a depozita unele obiecte care sa ramana invizibile celor care intrau

.Fiecare casa ar trebui sa aiba cel putin un paravan decorativ pentru ca serveste mai multe scopuri pe care poate acum nici nu le realizati.

paravan-decorativ-flori-alb Decor cu paravane decorative
Decor cu paravane decorative

Paravan decorativ cu flori albastre

Tocmai pentru ca sunt mobile si se pot plia, aceste paravane decorative pot servi in multe situatii care apar atat acasa cat si la birou sau locul unde ne desfasuram activitatea.

Paravan decorativ cu trandafiri
Decor cu paravane decorative
Decor cu paravane decorative

Paravanele decorative sunt in primul rand practice dar nu putem sa nu luam in considerare aspectul lor decorativ. Folosim paravane despartitoare in scop decorativ, pentru ca sunt foarte frumoase, imprimate cu diverse teme, in special florale, in culori indraznete, pastelate sau in nuante vintage si merg cu multe tipuri de decor.

Paravan decorativ  cu fluturi si flori
Decor cu paravane decorative
Decor cu paravane decorative

Motivele florale sunt intotdeauna o modalitate eleganta de a da o nota de rafinament casei sau biroului.

Pentru a comanda paravane decorative pentru casa sau salon, intra in magazinul online eJuliana.ro. Suna la numarul de telefon al magazinului pentur confirmarea stoculu!

Citeste si:  Atmosfera festiva cu ceainice de Craciun
Sumar
Decor cu paravane decorative
Nume Articol
Decor cu paravane decorative
Descriere
Astazi am ales sa vorbim despre decor paravane decorative si rolul lor in decorul interior. Paravanele decorative pot servi diverse scopuri in decor acasa, la magazin, birou sau la salonul de coafura.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *