Daruieste o potcoava pentru miri!

potcoava norocoasa, potcoava norocoasa de nunta

Potcoava pentru miri – un cadou minunat de nunta!

Potcoava pentru miri din colectia de cadouri de nunta de la Juliana, magazin de cadouri Bucuresti. Este binecunoscut faptul ca potcoava reprezinta unul dintre cele mai indragite obiecte aducatoare de noroc, insa semnificatia acesteia nu se rezuma doar la atat. Potcoava pentru miri este considerata de multi oameni ca fiind si protectoare impotriva magiei negre si alungatoare de energii negative. Intocmai de aceea, daca doriti sa oferiti un cadou de nunta deosebit, puteti alege cu incredere o potcoava norocoasa, care ii va proteja pe tinerii insuratei de tot ceea ce este rau.

potcoava norocoasa
Potcoava pentru miri placata cu argint si decorata cu strasuri
potcoava norocoasa
Potcoava de nunta decorata cu lebede simbolizand mirele si mireasa

Legenda spune ca un fierar englez – Sf. Dunstan – a fost tintuit de catre diavol cu o potcoava. Acest spirit necurat i-a garantat fierarului ca nu va permite ca raul sa intre in casele oamenilor daca el va rezista legat si daca le va spune oamenilor sa-si bata potcoave pe usi. Alta legenda ne spune ca acest simbol vine de la zeita lunii, mult celebrata de pagani, care are ca simbol o forma asemanatoare cu semiluna.

potcoava norocoasa
Potcoave placate cu argint minunate cadouri simbolice pentru miri
potcoava norocoasa
Potcoava pentru miri, potcoava norocoasa decorata cu doua verighete placate cu argint prezentata in cutie eleganta de cadou.

Cum si unde trebuie sa asezam potcoava pentru a fi cu adevarat aducatoare de noroc? Pentru ca potcoava pentru miri sa fie eficienta si sa alunge tot negativismul, aceasta trebuie sa fie asezata desupra usii de la intrarea in casa cu capetele in sus. Astfel, se spune ca, prin intermediul magiei sale, potcoava va capta norocul ce urmeaza sa se scurga in case.

Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava pentru miri, potcoava norocoasa decorata cu doua verighete
Idei de cadouri pentru miri, Rama verighete pentru miri. potcoava pentru miri
Idei de cadouri pentru miri care includ potcoava norocoasa
Suna la numarul de telefon afisat mai jos pentru comenda rapida sau viziteaz amagazinul online ejuliana.ro pentru comenzi online!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
no rating based on 0 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album, potcoava si suport de certificat pentru miri
Pret
Lei 323

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *