Daruieste o potcoava pentru miri!

Potcoava Norocoasa Pentru miri – Un Cadou Inspirat Pentru Cununie si Nunta!

Ce zici de o potcoava pentru miri, din colectia de cadouri de nunta de la Juliana, magazin de cadouri Bucuresti?

Este binecunoscut faptul ca potcoava reprezinta unul dintre cele mai indragite obiecte aducatoare de noroc, insa semnificatia acesteia nu se rezuma doar la atat.

Cum si unde trebuie amplasam acest talisman de noroc?

Este important sa stim cum si unde sa asezam potcoava pentru a fi cu adevarat aducatoare de noroc. Este considerata un talisman de protectie si noroc dar trebuie pozitionata intr-un anume fel.

Pentru ca potcoava pentru miri sa fie eficienta si sa alunge tot negativismul, aceasta trebuie sa fie asezata desupra usii de la intrarea in casa cu capetele in sus. Astfel, se spune ca, prin intermediul magiei sale, potcoava va capta norocul ce urmeaza sa se scurga in case.

Potcoava argintata cu trifoi

Potcoava este considerata un talisman de noroc si protectie

Ca multe alte simboluri de noroc si protectie, si potcoava are in spatele ei legende si mituri.

Potcoava norocoasa este considerata de multi oameni ca fiind si protectoare impotriva magiei negre si alungatoare de energii negative.

Intocmai de aceea, daca doriti sa oferiti un cadou de nunta deosebit, puteti alege cu incredere o potcoava norocoasa, care ii va proteja pe tinerii insuratei de tot ceea ce este rau.

Citeste si:  Ce sa eviti cu o zi inainte de nunta
Potcoava norocoasa cadouri pentru noroc

Cadouri de nunta si cununia civila cu simbol de noroc

Invitatii la nunta ureaza ”Casa de piatra” proaspetilor casatoriti. Cu aceasta ocazie, se obisnuieste sa se ofere si un simbol de noroc, pe langa celelalte daruri de nunta.

Cu siguranta, exista si alte simboluri de noroc si bunastare care pot fi oferite, insa potcoava este cea ma populara. Ea si-a castigat primul loc in lista cadourilor de nunta simbolice.

catre magazin

Citeste si:  Tipuri de cadouri pentru femeia cocheta

Idei si recomandari de cadouri de nunta care includ potcoava pentru miri

Ti-am pregatit cateva seturi de cadou pentru miri cu talisman de noroc pentru cuplu si casa noua. Poti alege dintr-o multime de recomandari de cadouri de nunta care contin si o potcoava norocoasa.

Unde pot comanda aceste seturi cadou pentru nunta si aniversare?

Pentru a comanda un cadou de nunta inspirat, viziteaza magazinul nostru online eJuliana, la sectiunea dedicata mirilor! Alege dintr-o multime de recomandari care includ si unul dintre modelele de potcoave norocoase prezentate!

Suna la numarul de telefon 0765511512 pentru comanda rapida sau viziteaza magazinul online ejuliana.ro pentru comenzi online!

Citeste si:  Accesorii trendy pentru barbati, idei de cadouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *