Daruieste o potcoava pentru miri!

Potcoava pentru miri – un cadou minunat de nunta!

Potcoava pentru miri, din colectia de cadouri de nunta de la Juliana, magazin de cadouri Bucuresti. Este binecunoscut faptul ca potcoava reprezinta unul dintre cele mai indragite obiecte aducatoare de noroc, insa semnificatia acesteia nu se rezuma doar la atat.

Potcoava este considerata un talisman de noroc si protectie

Ca multe alte simboluri de noroc si protectie, si potcoava are in spatele ei legende si mituri. Potcoava norocoasa este considerata de multi oameni ca fiind si protectoare impotriva magiei negre si alungatoare de energii negative. Intocmai de aceea, daca doriti sa oferiti un cadou de nunta deosebit, puteti alege cu incredere o potcoava norocoasa, care ii va proteja pe tinerii insuratei de tot ceea ce este rau.

Potcoava norocoasa cadouri pentru noroc

Legenda spune ca un fierar englez – Sf. Dunstan – a fost tintuit de catre diavol cu o potcoava. Acest spirit necurat i-a garantat fierarului ca nu va permite ca raul sa intre in casele oamenilor daca el va rezista legat si daca le va spune oamenilor sa-si bata potcoave pe usi.

Alta legenda ne spune ca acest simbol vine de la zeita lunii, mult celebrata de pagani, care are ca simbol o forma asemanatoare cu semiluna.

Cum si unde trebuie amplasam acest talisman de noroc?

Este important sa stim cum si unde sa asezam potcoava pentru a fi cu adevarat aducatoare de noroc. Este considerata un talisman de protectie si noroc dar trebuie pozitionata intr-un anume fel.

Citeste si:  Cadou de logodna rama foto

Pentru ca potcoava pentru miri sa fie eficienta si sa alunge tot negativismul, aceasta trebuie sa fie asezata desupra usii de la intrarea in casa cu capetele in sus. Astfel, se spune ca, prin intermediul magiei sale, potcoava va capta norocul ce urmeaza sa se scurga in case.

Cadouri de nunta si cununia civila cu simbol de noroc

Invitatii la nunta ureaza ”Casa de piatra” proaspetilor casatoriti. Cu aceasta ocazie, se obisnuieste sa se ofere si un simbol de noroc, pe langa celelalte daruri de nunta.

Cu siguranta, exista si alte simboluri de noroc si bunastare care pot fi oferite, insa potcoava este cea ma populara. Ea si-a castigat primul loc in lista cadourilor de nunta simbolice.

Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava pentru miri, potcoava norocoasa decorata cu doua verighete placate cu argint prezentata in cutie eleganta de cadou.
Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava pentru miri, potcoava norocoasa decorata cu doua verighete
Potcoava norocoasa de nunta
Potcoava norocoasa de nunta, placata cu argint cu epoxy si fundita de satin alb

Idei si recomandari de cadouri de nunta care includ potcoava pentru miri

Ti-am pregatit cateva seturi de cadou pentru miri cu talisman de noroc pentru cuplu si casa noua. Poti alege dintr-o multime de recomandari de cadouri de nunta care contin si o potcoava norocoasa.

Cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana
Cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana. Potcoava argintata, caseta pentru certificatul de nunta si rama foto in forma de verighete
Cadou de nunta perfect Juliana
Cadou de nunta perfect . Album foto cu inimioara argintata, potcoava cu verighete si suportul pentur certificat argintat
cadouri pentru miri
Rama foto cu inimioare, potcoava cu verighete si suportul pentru certificat argintat, un set cadou de nunta inspirat.
Idei de cadouri pentru miri, Rama verighete pentru miri. potcoava pentru miri
Idei de cadouri pentru miri care includ potcoava norocoasa

Pentru a comanda un cadou de nunta inspirat, viziteaza magazinul nostru online eJuliana, la sectiunea dedicata mirilor! Alege dintr-o multime de recomandari care includ si unul dintre modelele de potcoave norocoase prezentate!

Suna la numarul de telefon afisat mai jos pentru comenda rapida sau viziteaz amagazinul online ejuliana.ro pentru comenzi online!suna comanda

Citeste si:  Tinute de botez pentru femei in care te vei simti minunat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.