Cutiute muzicale de Craciun pentru o atmosfera de poveste


Cutiute muzicale de Craciun pentru o atmosfera de basm

Te-ai intrebat vreodata ce anume intregeste atmosfera de Craciun? In afara de mirosul dulce al cozonacilor proaspat scosi din cuptor si al prajiturilor delicioase cu vanilie si scortisoara, muzica joaca si ea un rol important. Colindele, ascultate la tot pasul, creeaza starea specifica sarbatorilor de iarna de care se bucura toata lumea. Daca, insa, iti plac sunetele mai linistite, cristaline, atunci poti opta cu incredere pentru cutiute muzicale de Craciun. Sunetul acestora este extrem de linistitor si creeaza o atmosfera de basm.

Cutiute muzicale de Craciun.

Indiferent de forma sau de dimensiune, aceste cutiute muzicale de Craciun sunt absolut adorabile! Pot fi atat cadoul perfect pentru persoanele dragi, cat si simple obiecte de decor pentru casa. Cele care ne plac noua cel mai mult au forma de bradulet sau de prajitura cu bezea. 🙂 Acestea sunt cadouri inspirate si pentru copii, care le vor adora, cu siguranta, datorita frumusetii si unicitatii lor!


Cutiute muzicale de Craciun.

Cutiute muzicale de Craciun.

Un detaliu extrem de frumos la aceste cutiute muzicale este „povestea” care se afla inauntru, formata din figurine extrem de micute din lemn. 🙂 Alaturi de cutiute muzicale de Craciun, puteti oferi si figurine sub forma de ingerasi. Ingerasii vor arata foarte bine pe masa de Craciun, facand decorul sa para a fi desprins dintr-o poveste de iarna.

Citeste si:  Ceainic de portelan pentru ceai

Cutiute muzicale de Craciun.

Cutiute muzicale de Craciun.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *