Cutie pentru chei si cuier vintage Home

Oriunde am pleca in aceasta lume, tot acasa ne vom simti intotdeauna cel mai bine! Unul dintre cele mai placute sentimente este momentul in care patrundem in casa noastra mult iubita. Indiferent daca vorbim despre intoarcerea din vacanta sau despre intoarcerea acasa dupa o zi obositoare de lucru, primul lucru pe care il facem dupa ce descuiem usa, este sa asezam cheile undeva. Pentru asta ai nevoie de o cutie pentru chei sau un cuier pentru chei si exact despre acestea vom vorbi acum. Este placut si practic in acelasi timp sa ai un loc special pentru asezarea cheilor. Intocmai de aceea, noi ne-am gandit sa va aratam doua accesorii pentru casa special destinate pastrarii cheilor si nu numai!


Cuier decorativ HOME si suport pentru chei.

Suporturi pentru chei

Suport de chei.

Interior suport de chei.

Prima varianta de suport pentru chei este cea in forma de dulapior. Designul acestui suport pentru chei este deosebit, avand cuvintele HOME SWEET HOME sculptate pe usa, impreuna cu alte podoabe elegante. Este un suport extrem de spatios, avand doua randuri pentru asezarea cheilor cu cate 3 carligase fiecare. Acesta poate fi asezat pe hol, undeva aproape de usa pentru a va scuti de a petrece foarte mult timp cautand cheile dorite.

Cuier decorativ HOME.

Cea de-a doua varianta are un sistem special de prindere pe perete. Suportul pentru chei este format din litere mari care formeaza cuvantul HOME. Literele sunt decorate intr-un stil extrem de frumos si de elegant. Avand culori neutre, acest suport pentru chei se va potrivi pe oricare nuanta de perete. Fixandu-se pe perete, suportul poate servi si la agatarea altor obiecte, precum umbrele sau chiar haine subtiri!

Va asteptam la magazinul Juliana pentru achizitionarea acestor suporturi elegante pentru chei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *