Cutie pentru chei si cuier Home


Cutie pentru chei si cuier vintage Home, decoratiuni utile

Acasa, ai nevoie de o cutie pentru chei pentru ca este un accesoriu util dar si decorativ daca stii de unde sa alegi unul care sa se potriveasca cu decorul casei tale.

Oriunde am pleca in aceasta lume, tot acasa ne vom simti intotdeauna cel mai bine! Unul dintre cele mai placute sentimente este momentul in care ne intoarcem acasa. Nicaieri nu-i ca acasa.


Indiferent daca vorbim despre intoarcerea din vacanta sau despre intoarcerea acasa dupa o zi obositoare de lucru, primul lucru pe care il facem dupa ce descuiem usa, este sa asezam cheile undeva.

Pentru asta ai nevoie de o cutie pentru chei sau un cuier pentru chei si exact despre acestea vom vorbi acum. Este placut si practic in acelasi timp sa ai un loc special pentru asezarea cheilor. Intocmai de aceea, noi ne-am gandit sa va aratam doua accesorii pentru casa special destinate pastrarii cheilor si nu numai!

Cuier decorativ HOME si suport pentru chei.
Cuier si cutie pentru chei Home Sweet Home

Suporturi pentru chei

Cutie pentru chei
Cutie pentru chei Home Sweet Home

Interior suport de chei.

Prima varianta de suport pentru chei este cea in forma de dulapior. Designul acestui suport pentru chei este deosebit, avand cuvintele HOME SWEET HOME sculptate pe usa, impreuna cu alte podoabe elegante. Este un suport extrem de spatios, avand doua randuri pentru asezarea cheilor cu cate 3 carligase fiecare. Acesta poate fi asezat pe hol, undeva aproape de usa pentru a va scuti de a petrece foarte mult timp cautand cheile dorite.

Citeste si:  Marturii de nunta clopotei

Cuier decorativ HOME.

Cea de-a doua varianta are un sistem special de prindere pe perete. Suportul pentru chei este format din litere mari care formeaza cuvantul HOME. Literele sunt decorate intr-un stil extrem de frumos si de elegant. Avand culori neutre, acest suport pentru chei se va potrivi pe oricare nuanta de perete. Fixandu-se pe perete, suportul poate servi si la agatarea altor obiecte, precum umbrele sau chiar haine subtiri!

Va asteptam la magazinul Juliana pentru achizitionarea acestor suporturi elegante pentru chei!

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
no rating based on votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cuier pentru chei
Pret
lei 69

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *