Cutie pentru ceasuri din piele

Cutie pentru ceasuri din piele lucioasa sau mata

Nu ai inca o colectie de ceasuri? Ai trei ceasuri? Pai asta deja incepe sa semene cu o colectie. Incearca o cutie pentru ceasuri din piele standard! Nu ai nevoie de o caseta pentru ceasuri prea mare. Poti incepe cu o cutie pentru cinci sau sase ceasuri. Exista si cutii pentru trei ceasuri dar nu cred ca te vei opri la trei ceasuri .

Cu sigurante vei mai achizitiona si altele si atunci o cutie pentru ceasuri cu sase compartimente este recomandabila.

Cutie pentru ceasuri din piele

O cutie de ceasuri este un ”must-have”  pentru barbatii care isi respecta timpul.Ceasurile trebui pastrate separate unele de altele pentru a evita atingerea sau chiar frictiunea.cutie-ceasuri-wbl34

Ai nevoie de o cutie pentru ceasuri chiar si pentru ceasurile sport dar mai ales daca ai ceasuri cu carcasa din otel inoxidabil care se pot zgaria mai usor.Ceasurile au unele parti mai delicate care trebuie protejate.Pentru e evita zgarieturile sau chiar lovirile accidentale care pot avea loc atunci cand pastram ceasurile in sertare sau chiar pe birou, avem nevoie de o caseta pentru ceasuri.

Casete pentru doisprezece ceasuri
cutii-ceasuri-12-ceasuri-ne

Brabatii apreciaza ceasurile si se bucura atunci cand au o colectie.O colectie de ceasuri inseamna mai mult decat bucuria de a avea mai multe modele si marci de ceasuri.A pastra un ceas in cutia sa originala este mai bine decat sertarul sau ”oriunde ” prin casa dar poate consuma ”timp pretios” atunci cand ne imbracam si vrem sa alegem un ceas pentru a anumita tinuta.

Citeste si:  Suport pentru sticla de vin cadou pentru un barbat

Cutie de ceasuri, cutie pentru ceasuri

Cutie pentru ceasuriO caseta pentru ceasuri chiar ne ajuta sa economisim timpul pentru ca nu mai este nevoie sa cautam si sa deschidem fiecare cutie de ceas in parte si in plus arata bine pe birou sau pe comoda.Aceasta eleganta caseta din lemn pentru cinci ceasuri este un cadou practic pentru barbatul care se respecta.

Cutie pentru ceasuri din piele neagra idei de cadouri pentru barbati

Cutie pentru ceasuri interior
Cutia este facuta din lemn cu aspect antichizat care-i da un anumit rafinament.
Cele cinci compartimente interioare sunt captusite cu material textil pentru a proteja ceasurile.
Cutia de ceasuri include si cinci pernute pentru ceasuri si se inchide cu capac cu geam de sticla.

cutie-neagra-croco-6-ceasuriO cutie de ceasuri este o idee inspirata de cadou pentru un barbat rafinat cu  simt practic si pasiune pentru ceasuri .

Cutie pentru 12 ceasuri din piele croco

Caseta din peiele croco lucioasa, potrivita pentru 10 ceasuri de mana

Pentru a comanda o caseta sau o cutie de ceasuri din peiele lucioasa sau mata, poti vizita magazinul nostru online eJuliana, la sectiunea Cutie de ceasuri. Pentru a confirma stocul in magazinul fizic nu ezita sa ne contactezi telefonic: 0785232325!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Cutie pentru ceasuri din piele
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *