O cutie cadou Baylis Harding


Cutie cadou Baylis Harding, o adevarata bucurie pentru orice femeie

O cutie cadou Baylis Harding, o recomandare inspirata a magazinului Juliana. Rasfatul este un cuvant la ordinea zilei pentru orice femeie care se respecta.

Oferirea unui cadou pe care il poate folosi in acest sens, este o idee inspirata, avand in vedere faptul ca mirosurile deosebite si produsele cele mai rafinate vor creea o stare de bine. Mai mult, acestea o vor face sa se simta divin datorita finetii lor.

lensa.ro

Povestea din spatele produselor Baylis & Harding

Set de baie Baylis, O cutie cadou Baylis & Harding
O cutie cadou Baylis & Harding

Povestea lor incepe in Birmingham, in anul 1969, cand David Slater impreuna cu Marcia Simmons au gasit oportunitatea de a vinde produse cosmetice, dar si  accesorii ale acestui trend  foarte in voga in acea perioada. Cei doi au pornit cu rulota in intreaga tara pentru a vinde produsele lor valoroase diferitelor magazine pe care le intalneau in drum, iar, in cele din urma, s-au stabilit in centrul tarii.

Au fost foarte multi oameni care au avut incredere in Marcia si in David si care au crezut in povestea lor si a produsleor de cea mai buna calitate. In schimbul acestei increderi, cei doi s-au straduit sa pastreze valoarea acestor produse si, mai ales sa ofere, in continuare, bucurii datorita finetii si rafinamentului prin care se poate descrie cel mai bine felul in care aceste produse se simt in momentul aplicarii.

Citeste si:  Cufar pentru bijuterii
Set de baie Baylis, cutie cadou Baylis Harding
O cutie cadou Baylis & Harding

Setul cutie cadou Baylis & Harding pe care vi-l propunem noi este format din gel de dus, ulei hidratant si crema de corp. Acesta contine, de asemenea si un mic prosopel, foarte util la folosirea acestor produse. Mireasma delicioasa de yuzu, mango si nufar va fi deliciul oricarei femei care va avea oportunitatea de a-l incerca.

Set cadou pentru baie Baylis&Harding cutie cadou Baylis Harding
cutie cadou Baylis Harding

O atentie deosebita este acordata si cutiei de cadou care inspira feminitate si rafinament. Motivele aurii confera cutiei de cadou un aspect deosebit, facand ca totul sa para a fi mult mai elegant. Experienta oferirii acestui cadou va fi, cu siguranta, una deosebita!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
O cutie cadou Baylis & Harding
Vot
51star1star1star1star1star
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *