Cutia cu amintiri a bebelusului

Cutia cu amintiri a bebelusului colectia de cadouri Juliana

Vreau sa va prezint cutia cu amintiri a bebelusului ca sa intelegeti cata nevoie aveti de ea. Din ziua in care bebelusul a venit acasa de la maternitate, viata ta se schimba cu totul. Cred ca ti-ai dat seama de asta deja. Nimic nu mai este la fel. Totul se schimba. Totul este mai frumos, si mai greu, stiu, dar nimic nu se compara cu bucuria vederii acelui ”ghemotoc” de viata pe care abia asteptai sa-l intalnesti.

Cutia cu amintiri a bebelusului
Totul se invarte in jurul lui bebe acum. Mergi la culcare cu bebe si te trezesti cu bebe. Asta daca ai apucat sa dormi cat de cat, daca pe bebe l-a durut burtica si a plans toata noaptea. Sunt si astfel de momente. Toate mamicile au parte de asta. Este greu, stiu, dar este si frumos. Bucura-te de toate senzatiile noi si momentele minunate pe care le traiesti acum pentru ca timpul nu sta pe loc si bebe creste, se face mare. Fiecare gangurit, fiecare zambet, fiecare moment este unic si le poti pastra doar in inima.

Cutia cu amintiri a bebelusului
Ce poti face pentru a pastra macar o parte din aceste amintiri pretioase? Daca ar exista o capsula a timpului in care sa pui toate aceste emotii si trairi unice, ce minunat ar fi!
Vestea buna este ca pentru lucrusoarele marunte ale bebelusului exista o caseta. Aici poti pune toate aceste mici suveniruri care au marca primul anisor de viata a copilasului tau.

Citeste si:  Cele mai bune recomandari de cadou bebelusi botez

Cutia cu amintiri a bebelusului
Caseta pentru amintirile bebelusului a fost conceputa special pentru toate acele amintiri pe care le pastram prin sertare, plicuri si cutii obisnuite. De acum stii ca exista cutia de amintiri a bebeluslui si le poti tine pe toate la un loc. Fiecare sertaras poate ascunde o amintire a lui bebe: bratara de la maternitate, primii botosei, prima barbetica, primele manusi, primii cercelusi in cazul fetitei etc.

Cutia cu amintiri a bebelusului

Desigur exista loc si pentru alte lucruri mici pe care le consideri amintiri pretioase. In aceasta caseta poti pastra si prima ecografie daca nu ai pus-o deja intr-o rama pentru prima ecografie de la Juliana.
Caseta cu amintiri, decorata ca si restul colectiei Button Corner, se leaga cu o fundita din satin. Daca ai deja aceasta caseta, stii cat de utila este. Astfel, la randul tau, poti oferi cadou, cutia pentru amintiri daca esti invitata la un botez sau ziua de nastere a unui bebelus.

Cutia cu amintiri a bebelusului

Poti cumpara cutia de amintiri a bebelusului, vizitand magazinul online de cadouri de bote ejuliana.ro sau magazinul din Bucuresti bvd. Ferdinand 103.suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *