Cum stergem o oglinda de baie

Cum stergem o oglinda de baie

 Cum stergem o oglinda de baie pentru a ne asigura ca arata bine? Ti-am pregatit cateva sfaturi si cateva recomandari care sa te ajute sa stergi usor si sa pastrezi curata mai mult timp, oglinda de la baie.

Oglinzile fac parte din decorul casei si ca si alte obiecte casnice, se pot murdari destul de usor. Sa pastrezi oglinda de baie tot timpul curata si stralucitoare poate parea o sarcina destul de grea dar nu este deloc asa. Vrei sa stii cum sa pastrezi stralucirea unei oglinzi?

Sfaturi pentru a curata bine oglinda de baie

Iata cateva idei pe care le poti folosi pentru a curata oglinda de baie, oglinda din hol sau alte oglinzi pe care le ai in casa;
Pentru ca se abureste destul de frecvent, oglinda de baie se pateaza si astfel raman urme de calcar. Pentru ca o atingem lasam si urme de grasime. Nu putem evita asta dar putem invata sa o curatam cu produse corespunzatoare si oglinda de toaleta va straluci .

Oglinda masa de toaleta

Cum stergem o oglinda de baie
De ce ai nevoie pentru a curati oglinda
Otetul este un produs pe care il gasim in orice bucatarie dar pe care il putem folosi cu succes si ca produs de curatat. Bicarbonatul este si el la fel de eficient atat in bucatarie cat si la baie.
Cand vine vorba de curatat si spalat pentru a face sa straluceasca o oglinda de baie, o carpa cu microfibre este esentiala. Desigur avem nevoie si de lichid cu detergent, un burete si spuma de ras.
Daca oglinda nu este foarte murdara , o poti spala rapid cu apa calda si apoi o stergi cu carpa cu microfibre. Sterge cu miscari circulare pentru a nu lasa urme.

Citeste si:  O rama foto de familie potrivita
Cum stergem o oglinda de baie
Cum stergem o oglinda de baie

Pete de grasime pe oglinda
Daca avem si pete de grasime, atunci folosim si detergent si frecam cu buretele dupa care clatim cu apa calduta si stergem din nou, cu miscari circulare, folosind carpa cu microfibre. Apa calda este un alt element important de care trebuie sa ne amintim, nu apa rece curata bine, mai ales cand avem de a face cu grasimi. Daca nu aveti o carpa cu microfibre, puteti folosi cu succes hartie moale.

Cum stergem o oglinda de baie
Spuma de ras previne aburirea
Oglinda de la baie se poate aburi usor. Aburul se transforma in apa, iar acestea lasa urme de calcar pe oglinda. Pentru a evita aburirea, aplica putina spuma de ras, uniform, pe suprafata oglinzii.Trebuie sa fie spuma de ras, neaparat, nu gel de ras. Stergeti apoi cu carpa cu microfibre si gata. Daca nu aveti spuma de barbierit, puteti folosi si pasta de dinti. Aveti o oglinda stralucitoare in cateva secunde.

Masa de toaleta cu oglinda

oglinda-masa-toaleta-alba
Urmele de degete ‘’ies’’ cu bicarbonat
Cum stergem o oglinda de baie? De multe ori, mai ales daca ai copii, observi urme de degetele pe oglinda.
Urmele de degete se vad usor si pot strica ‘’imaginea’’oglinzii chiar daca in rest este stralucitoare. Pentru indepartarea urmelor de degete si grasime folosim o carpa moale si bicarbonat.
Sterge cu carpa, cu miscari circulare, suprafata oglinzii si insista in zona petelor sau urmelor de degete. La fel de bine poti folosi si zeama de lamaie pentru indepartarea urmelor de grasime.

Citeste si:  Cutie de bijuterii incapatoare cu design colorat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *