Cum sa-ti decorezi baia fara investii mari

Cum sa-ti decorezi baia fara investii mari?

Vrei sa stii cum sa-ti decorezi baia fara investii mari? Ti-am pregatit un articol in care iti aratam cum poti face acest lucru. Citeste cu atentie si spune-ne daca ti-a fost de ajutor!

Atunci cand vrei sa-ti decorezi baia intr-un mod deosebit fara prea multe eforturi financiare, trebuie sa te gandesti care sunt obiectele cu potential decorativ de care dispui si de care te-ai putea folosi.

Ulterior, dupa ce-ti faci un calcul aproximativ al bugetului, poti sa te gandesti deja la ce anume ti-ar mai trebui pentru ca baia ta sa fie perfecta.

perdea-de-dus-cum-sa-ti-decorezi-baia (1)

Faptul ca in acel moment nu ai la indemana foarte multi bani pentru amenajari interioare nu ar trebui sa te descurajeze. Exista extrem de multe obiecte mai putin costisitoare, dar care pot aduce un plus de valoare baii tale.

Cum sa-ti decorezi baia-perdea de dus

1. Alege o perdea de dus deosebita
In majoritatea bailor, perdeaua de dus este elementul central care acapareaza aproape in totalitate prima privire din incapere.

Cum sa-ti decorezi baia-perdea de dus

Tinand cont de faptul ca o astfel de perdea poate fi gasita la preturi decente, atat pe internet, cat si in magazine fizice, de ce sa nu cauti cea mai potrivita perdea de dus pentru tine?

Cum sa-ti decorezi baia-perdea de dus

Opteaza pentru ceva deosebit care sa te reprezinte si care sa fie iesit din comun. Jongleaza cu texturi, culori sau poate chiar cu diverse imagini imprimate.

Citeste si:  Decor cu mobila veche
Cum sa-ti decorezi baia-perdea de dus
Cum sa-ti decorezi baia

2. Decoreaza-ti baia cu prosoape
Pe langa subinteleasa utilitate practica pe care o au, prosoapele de baie pot juca un rol extrem de important din punct de vedere decorativ.

Cum sa-ti decorezi baia-prosoape de baie
Cum sa-ti decorezi baia

Cu un simplu set de prosoape frumoase poti sa-ti faci baia un loc mult mai placut din punct de vedere vizual. Spre exemplu, daca ai destul spatiu in baie si prosoape care arata bine, o idee buna ar fi sa le lasi pe toate la vedere pe un dulapior sau pe un raft mai incapator. In acest fel, vei aduce o imbunatatire la doua capitole: estetica si spatiu.

Cum sa-ti decorezi baia-prosoape de baie
Cum sa-ti decorezi baia

3. Joaca-te cu toate culorile din baie
Cine spune ca este nevoie sa amenajezi complet o incapere pentru a te simti bine in ea? Daca vrei sa mai schimbi cate ceva la aspectul baii tale, foloseste-te de culorile pe care le ai deja si adu un plus de valoare prin culorile produselor consumabile.

Culori in baie-cum sa-ti decorezi baia.
Cum sa-ti decorezi baia

De exemplu, daca gresia si faianta din baia ta sunt de culoare rosie, poate ar fi o idee buna ca produsele de igiena din baie sa fie toate de culoare alba sau albastra. Poate sa nu-ti placa ideea de a-ti achizitiona unele produse in functie de culoarea lor, dar macar incearca. Nu ai nimic de pierdut!

Cum sa-ti decorezi baia-perdea de dus Cum sa-ti decorezi baia-perdea de dus Cum sa-ti decorezi baia-perdea de dus Cum sa-ti decorezi baia-perdea de dusPerdea de dus din material textil cu diverse o imprimeuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *