Cum să te simți încrezător in tine?


Cum să te simți încrezător tine si în forțele proprii?

Cum să te simți încrezător in tine cand nu te consideri cea mai talentata si cea mai pregatita persoana? A avea incredere în propria persoană poate fi o provocare pentru cei mai mulți dintre noi. Cu toții, ne întâlnim în viață cu situații dificile si provocari. Pentru a avea succes avem nevoie de incredere in noi.

Cum să te simți încrezător în forțele proprii

Unii se nasc cu anumite talente și sunt mai încrezători în forțele proprii decât alții. Ei par să facă totul bine. Sunt apreciați și se simt bine în propria piele. Deși par ca stau foarte bine la capitolul incredere in propria persoana, chiar și acești oameni au momente când nu sunt chiar atât de încrezători în ei.


Cum să te simți încrezător cand tu nu crezi ca esti unul dintrei ei? Cum să te simți încrezător cand iti vezi mai mult defectele decat calitatile?

Daca vrei sa stii cum sa te simti mai increzator in tine, urmareste filmuletul de mai sus! Vei putea medita sau folosi sugestiile lui Paul Mc Kenna. Te va ajuta sa iti recapeti increderea in tine!

Cum să te simți încrezător? Practica increderea in tine!

Uneori este nevoie să ne reamintim adevărurile simple. Increderea in sine este la fel la fel ca un mușchi care crește când îl folosești mai mult. La fel este și cu încrederea în sine. Cu cât îti folosești muschii mai mult, cu atât devii mai puternic.

Cu cât te concentrezi mai mult pe ceea ce este pozitiv la tine, cu atât vei crede mai mult în forțele proprii. Poți să ai încredere în tine și să te simți în control daca practici acest mod de a gandi.

Trofeu de cristal cu mesaj de succes

Cum să te simți încrezător in tine? Gândește-te la cineva pe care îl admiri cu adevarat!

Gandeste-te la cineva care este încrezător în sine! Ce postura are?  Cum se poartă?  Ce atitudine are?  Cum zâmbește? Cum vorbește? Ce tip de limbaj folosește?

Imaginează-ti acum că ești acea persoană! Vezi prin ochii acelei persoane! Simte ceea ce simte acea persoană! Imprumută modul de a privi lucrurile de la acea persoană! Cum se simte acea persoană în propria piele? Pune-te in locul acelei persoane si simte si tu la fel!

La fel ca cei dragi care te iubesc și te respectă și tu te bucuri arătând asta celorlalți.  Gândește la cineva care te iubește cu adevărat! Amintește-ti acum arată acea persoană. Imaginează-ti că este chiar lângă tine acum!

Pune-te in locul acelei persoane care te iubește cu adevărat! Vezi prin ochii celor dragi! Ascultă gandurile lor! Simte dragostea și sentimentele bune pe care le au când se uită la tine! Observă în detaliu toate lucrurile pe care le apreciază la tine!

Recunoaște acele calități pe care ei le apreciază cel mai mult la tine! Sunt calități pe care tu, poate le ignori. Nu-i asa ca acum te simti altfel cand te vei cu ochii celor dragi?

Citeste si:  Umbrela pentru mireasa

asul este un adevarat medicament pentru sanatate

Când te vei gândi la tine în viitor, te vei simți pozitiv și optimist pentru că te poți aprecia pentru toate aceste calități. Acum, sa revenim si să ne vedem în prezent!  Revino în propria persoană și bucură-te de ce descoperit în tine! Acum esti cineva pe care poti sa-l/o apreciezi.

Retraieste momente placute din trecut!

Cum să te simți încrezător in tine? Amintește-ți momente din trecut când te simțeai fericit/a. Simte starea aceea de optimism pe care o simțeai atunci. Retrăiește acele momente exact ca atunci când te simțeai bine. Amintește ți sentimentele pe care le avea când totul mergea exact așa cum îți doreai! Intră în starea aceea plăcută și bucură de senzațiile pe care le ai acum, simțind același lucru!

Poți să practici regulat această incursiune inapoi în timp. Cu cât retrăiești mai multe sentimente plăcute din trecut, cu atât te vei simți mai increzator te vei simti în prezent. Te vei obișnui sa ai sentimente plăcute. Ele te vor face să fi optimist. Vei găsi mai multe motive să te bucuri de fiecare moment din prezent. Nu inseamna ca traiesti in trecut ci capeti acea stare placuta care te face sa te simti mai bine.

Practica optimismul pentru a te simti mai bine!

Imaginează-ți că ai mai multă încredere în tine! Cum te ai vedea dacă ai avea acele plus de încredere. Cum te-ai simți dacă ai fii mai optimist?

Observa că acum, chiar în fața ta se află acea persoană nouă, mai optimistă, mai încrezătoare.

Cum să te simți încrezător in tine

Ai mai multe motive sa fii optimist/a acum. Ai mai mult entuziasm, mai multă pasiune pentru viață. Te simți mai confortabil în pielea ta. Alege sa te simti mai încrezător! Simte cât de bine este să ai mai multă încredere în tine!

Imaginează ți această situație deosebită cănd ești mai încrezător și trebuie să iei o anumită decizie. Nu este așa ca acum este mult mai ușor să iei o hotărâre când ai încredere în forțele proprii? Acum știi că ai mai multa incredere in tine. De câte ori te vei confrunta cu situatii similare, te vei descurca mult mai bine.  Orice persoană pe care o veni întâlni, va putea observa că ai mai multă încredere în tine.

Increderea in sine se observa

Imaginează-ti că ești intr-o situație în care este nevoie de mai multă încredere în sine! Increderea în sine se observă.  Altfel te porți când ești încrezător în propria persoană. Mergi altfel, privești altfel, vorbești cu oamenii altfel.  Oamenii simt asta. Când tu ai incredere in tine și ei au încredere în tine.

Orice provocare vei întâmpina, încrederea pe care o ai in tine,  te va ajuta să o depășești. Poți rezolva orice problemă pentru că vei găsi soluțiile mai ușor.

Cu cat te vei simti mai increzator/e cu atat vei lua decizii mai bune. Cu cat vei lua mai multe decizii mai bune, cu atat oamenii vor avea incredere in tine. Cu cat oamanii iti vor arata ca au incredere in tine, cu atat vei fi mai increzator. Este un cerc al increderii in care ai nevoie sa intri.

Citeste si:  Ce trebuie sa stii inainte de a avea un copil?

Când începi să te vezi ca o persoană capabilă și plină de resurse, orice obstacol devine mai mic, mai ușor de trecut. Acum te bucuri de provocări. Nu îți mai este frică de ele. Iți dai seama că ele te fac mai puternic. Obții valoare din realizările tale.

Intelege ca in realitate, esti o persona care isi doreste sa fie bine!

Chiar dacă uneori descoperi că te gândești la probleme sau gândești negativ despre tine, trebuie să știi că în realitate îți dorești ce este mai bun pentru tine. Asta este de fapt ceva pozitiv, nu? Chiar și cele mai negative persoane si cele mai pesimiste persoane isi doresc ce este mai bun pentru ele.

Nu vrei ca frica ta să devină realitate dar nu te poți abține uneori să nu gândești negativ. Gândurile negative iți vin automat. Folosește-te de asta pentru a-ti aminti că de fapt, tu vrei totul să fie bine.

Ai încredere în tine și inlocuiește acele gânduri negative cu unele pozitive! Nu poți să scoți cu totul, gândurile negative din minte dar asta nu inseamna ca nu le poti inlocui. Ideea este să le înlocuiești cu unele pozitive, unele constructive care te ajută să crești.

gandeste pozitiv

Acceptat-te asa cum esti daca vrei sa ai mai multa incredere in tine!

Cum să te simți încrezător in tine cand stii ce defecte ai? Ai defecte dar ai si calitati. Esti un om normal ca oricare altul.

Imaginează-ți că te uiți în oglindă și te accepți așa cum ești. Da, vrei să te schimbi. Cu siguranță, sunt lucruri pe care vrei să le schimbi la tine dar asta nu înseamnă că te condamni. Asta nu înseamnă că trebuie să ai mai puțină încredere în tine pentru că ai defecte.

Orice om are defecte chiar și cele mai încrezătoare persoane au defecte. Toți avem defecte. Daca vrei să devii mai increzator in tine, trebuie să te accepți așa cum ești acum. Mintea se va concentra în mod natural pe aspectele pozitive atunci când ai ales să te accepți așa cum ești.

Când vei realiza cât de bine este să te simți când te accepti așa cum ești, vei dori să repeți experiența. Te vei simți liber. Lipsa de încredere în sine este ca o închisoare pentru tine. Eliberează-te si bucura-te de sentimentul de a fi liber!

Cum să te simți încrezător in tine cand ai si zile mai putin bune?

Nu contează că ai și zile proaste. Nu contează dacă te simți bine sau mai puțin bine, uneori. Când ai ales să te accepți așa cum esti,  fiecare zi este mai bună. Optimismul este cel care te face să simți diferența în zilele mai puțin bune. Atitudinea optimistă te ajută să depășești momentele mai puțin placute.

Sunt zile bune si zile proaste. Diferența dintre cei care sunt increzatori in sine si cei care nu sunt, este atitudinea pe care o au față de astfel de momente

Citeste si:  Ce inseamna un cadou daruit “din suflet”

Cum sa te simti increzator in tine? Nu trebuie sa-ti pese de ce cred altii despre tine!

Acum știi ce vrei de la viață când te accepți așa cum ești. Nu iți mai pasă de ce cred ceilalți despre tine. Tot timpul vei găsi pe cineva care sa te critice. Sunt oameni care fac asta tot timpul. Nu știu decât să critice sau să vadă lucrurile negative la ceilalți.

Nu trebuie să te judeci și tu la fel cum te judecă ei. Nu trebuie să ții cont de părerile lor. De cele mai multe ori acești oameni se comportă așa pentru că au un nivel foarte scăzut de încredere în ei.

Sunt persoane cu probleme si trebuie să le vezi ca pe niște oameni cu probleme. Tot ce poti face este sa-i compătimești. Acești oameni sunt in invidioși și vor face orice ca să te denigreze. Vor să te tragă în jos pentru că se simt inferiori. Dacă te desconsideră, o fac în primul rând pentru că ei au o părere proastă despre ei înșiși.

Chiar dacă par încrezători uneori și se consideră mai buni ca tine, în realitate ei se simt inferiori. Poti sa-ți dai seama cât de inferiori se simt aceștia cu adevarat din modul in care trateaza pe ceilalti.

Daca vrei sa stii cum să te simți încrezător, invata sa traiesti fiecare moment!

Invață să trăiești si să apreciezi fiecare moment care este unic. Asta te va ajuta să înțelegi ca fiecare moment petrecut având sentimente negative este unul pierdut pentru totdeauna.

Cum să te simți încrezător in fortele proprii? Fa un mic exercitiu de imaginatie! Imaginează-ți că vezi un film cu tine în viitor! Imaginează-ti că vezi filmul în care tu ai succes! Ești tu, aceeași persoană dar una încrezătoare în sine, una plină de succes. Imaginează-ți că ești tu acea persoană din film care are succes! Vizualizeaza-te avand success acum, exact ca acel personaj din film!

Increderea insine este ca mersul pe bara. Cazi pentru ca iti este teama ca vei cadea. Cum sa te simți încrezător în forțele proprii? Raspunsul se afla tot intr-o intrebare. Ce ai face dacă ai știi că nu poți greși? Cum te-ai comporta daca ai stii ca nu ai cum sa dai gres?

 

Suport pentru pix personalizat cu glob

Cristal personalizat cu mesaj motivational

 

Sumar
Cum să te simți încrezător în forțele proprii?
Nume Articol
Cum să te simți încrezător în forțele proprii?
Descriere
Cum să te simți încrezător in tine cand nu te consideri cea mai talentata si cea mai pregatita persoana? A avea incredere în propria persoană poate fi o provocare pentru cei mai mulți dintre noi. Cu toții, ne întâlnim în viață cu situații dificile si provocari. Pentru a avea succes avem nevoie de incredere in noi.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *