Cum sa aplici parfumul corect si eficient?

Invata sa aplici parfumul corect!

Aplica parfumul corect pentru a-l pune in valoare! Sunt cateva trucuri pentru a-ti aplica parfumul corect si pentru a-l face sa reziste cat mai mult timp.

Parfumul poate da acea nota caracteristica fiecarei persoane daca stie cum sa-l aplice. Acesta trebuie sa fie in concordanta cu persoana care il poarta, pentru a-i pune in evidenta personalitatea, dar si stilul.

Parfumul este, pentru mine, un ultim accesoriu pe care il aplic inainte sa plec de acasa, iar fara el simt pur si simplu ca ceva imi lipseste.

Sunt sigura ca v-ati confruntat si voi cu o problema: ati aplicat parfumul peste tot, insa acesta nu rezista pe parcursul zilei. Ei bine, pentru aceasta problema exista o solutie despre care am sa va vorbesc in cele ce urmeaza.

Cum aplic eu parfumul pentru a persista cat mai mult timp posibil?

Cum sa aplici parfumul corect.

Inainte sa va spun cum se aplica in mod corect un parfum, vreau sa va vorbesc despre cum sa alegeti parfumul potrivit pentru personalitatea voastra. Cand imi doresc un pafum nou, imi place sa testez mai multe parfumuri total diferite, in magazinele de specialitate.

Cum aleg parfumul potrivit?

Folosesc cate un tester pentru fiecare, iar atunci cand trec de la unul la altul, ma folosesc de putina cafea. Mirosul cafelei iti improspateaza simtul olfactiv. Poti simti urmatorul parfum asa cum este el, cu toate notele componente, fara ca mirosurile celorlalte parfumuri sa se amestece intre ele.

Citeste si:  Ce parfumuri de vara poti folosi?

Folosesc tester

Cand plec din magazin, iau intotdeauna testarele cu mine, pentru a mai simti si peste ceva timp mirosul parfumurilor alese. Atunci cand imi ramane unul in minte, stiu ca este alesul. Merg apoi inca o data in magazin sa il miros din nou. Il achizitionez daca inca imi place.

Cum sa aplic parfumul?

Cum fac in asa fel incat parfumul ales de mine sa reziste cat mai mult? Secretul consta in aplicarea acestuia in anumite zone. Poti aplica in par, in spatele urechiilor, in spatele genunchiilor, la buric si pe mijlocul coloanei. Daca stii acest mic secret, iti garantez ca nu vei mai avea probleme care tin de rezistenta parfumului!

Alege un parfum care iti va completa perfect tinuta si ii va acorda un aer distinct. Un lucru este cert: nu conteaza ce porti, ci cum porti acel obiect vestimentar. Atitudinea este totul, iar parfumul vine doar ca o completare a tinutei. Asigura-te ca ai un parfum elegant si usor de purtat cu orice tinuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *