Cum sa aplici parfumul corect si eficientTrucuri pentru a-ti aplica parfumul corect si pentru a-l face sa reziste

Parfumul este acea nota caracteristica a fiecarei persoane. Acesta trebuie sa fie in concordanta cu persoana care il poarta, pentru a-i pune in evidenta personalitatea, dar si stilul. Parfumul este, pentru mine, un ultim accesoriu pe care il aplic inainte sa plec de acasa, iar fara el simt pur si simplu ca ceva imi lipseste… Sunt sigura ca v-ati confruntat si voi cu o problema: ati aplicat parfumul peste tot, insa acesta nu rezista pe parcursul zilei. Ei bine, pentru aceasta problema exista o solutie despre care am sa va vorbesc in cele ce urmeaza.

Cum sa aplici parfumul corect.

Inainte sa va spun cum se aplica in mod corect un parfum, vreau sa va vorbesc despre cum sa alegeti parfumul potrivit pentru personalitatea voastra. Cand imi doresc un pafum nou, imi place sa testez mai multe parfumuri total diferite in magazinele de specialitate. Folosesc cate un tester pentru fiecare, iar atunci cand trec de la unul la altul, ma folosesc de putina cafea. Mirosul cafelei te va face sa poti simti urmatorul parfum asa cum este el, cu toate notele componente, fara ca mirosurile celorlalte parfumuri sa se amestece intre ele.


Cum sa aplici parfumul corect.

Cand plec din magazin, iau intotdeauna testarele cu mine, pentru a mai simti si peste ceva timp mirosul parfumurilor alese. Atunci cand imi ramane unul in minte, stiu ca este alesul si ma mai duc apoi inca o data in magazin sa il miros din nou… si sa il si achizitionez.

Citeste si:  Casete pentru bijuterii cu fluturi

Cum sa aplici parfumul corect.

Cum fac in asa fel incat parfumul ales de mine sa reziste cat mai mult? Secretul consta in aplicarea acestuia in anumite zone, precum: in par, in spatele urechiilor, in spatele genunchiilor, la buric si pe mijlocul coloanei. Daca stii acest mic secret, iti garantez ca nu vei mai avea probleme care tin de rezistenta parfumului!

Cum sa aplici parfumul corect.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *