Cum sa alegi un cadou potrivit pentru cineva care are de toate?

Iata cel mai bun ghid pentru toti cei care sunt in cautarea cadoului perfect pentru oricine, oricand, chiar si pentru cei despre care se spune ca au orice. Acum fie vorba intre noi, eu nu cred ca exista cineva care le are pe toate. Ce facem cand avem de ales un cadou potrivit pentru cineva care nu duce lipsa de nimic?

Auzim deseori persoane la magazin, spunand: ‘’Ce cadou imi puteti recomanda pentru cineva care are de toate? Serios? Chiar exista cineva care are de toate? Are cumva un magazin de cadouri acasa? Lasand gluma la o parte, chestia asta o auzim de la persoane care nu au inspiratie si desi spera sa primeasca putin ajutor din partea magazinului de cadouri, in general, refuza orice recomandare.Cadouri pentru ea

Noi credem ca atunci cand vrei sa faci un cadou inspirat, ai nevoie de putina imaginatie.
Transforma cadoul intr-o experienta.
Stii ca-i place filmul Fifty Shades of Grey? Cumpara-i si cartea si cam tot ce este legat de asta, un breloc, o cana un poster imagini ale protagonistilor.
Fa o lista cu toate lucrurile de care este interesata peroana respectiva
Gandeste-te la lucrurile care o/il definesc si ce preocupari si pasiuni are.Poti face lista cat mai lunga si scrie cat mai multe lucruri care te-ar putea ajuta. Dupa ce ai inchis lista, ia fiecare lucru scris in parte si gandeste-te ce s-ar potrivi cel mai bine in situatia sau cu ocazia respectiva. Nu trebuie sa iei toate acele lucruri dar faptul ca le scrii, vei vedea ca te va ajuta foarte mult. Cand ai o lista de variante si mai ales cand le poti combina pe cateva dintre ele iti va fi mult mai usor sa hotarasti ce vrei sa-i oferi.
Intreaba-te cam ce crezi ca ar avea nevoie.Cadouri pentru mama

Stiu ce vrei sa spui. Nu o spune! Nici macar sa nu te gandesti! Sa stii ca chiar sunt lucruri de care are nevoie! De ce are nevoie un om de afaceri, de exemplu? Timp, probabil. Nu, cu siguranta nu-i poti oferi timpul, pentru ca nu este al nimanui dar sunt o multime de lucruri care l-ar putea ajuta sa-si organizeze timpul mai eficient si deci sa castige mai mult timp pentru sine si familia sa.
Fa niste investigatii.Cadouri pentru tati

Daca nu ai reusit inca sa te hotarasti inca, atunci este timpul sa incerci niste investigatii pe cont propriu. Fiecare dintre noi are o lista de dorinte pe care ne-o exprimam sau nu. Exista persoane care- si fac lista de dorinte pe Amazon sau alte site-uri de cumparaturi si cu siguranta ar fi incantati sa primeasca ceva ce au adaugat la lista de dorinte.Foloseste Facebook-ul inteligent! Este in lista de prieteni, nu? Desigur, altfel nu i-ai mai face cadou. De cele mai multe ori postarile fiecaruia dintre noi, de pe Facebook, ne dau de gol legat de preferinte si lista de dorinte.
Pune si ceva din tine in acel cadou
Daca iti e mai usor sa creezi si ai talent, cele mai multe persoane apreciaza foarte mult cand primesc ceva creat de mana ta, special pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *