Cum organizezi ceremonia botezului?


Cum organizezi ceremonia botezului?

Ceremonia botezului, momentul dedicat micutului este planificat din timp pentru ca totul sa fie este exact cum si-au dorit parintii. Chiar daca are doar cateva luni de viata, bebelusului ii este pregatit un eveniment grandios, ocazie numai buna sa isi cunoasca toti membrii familiei. Pe langa stresul parintilor, noul nascut poate sa devina agitat din cauza tuturor persoanelor dornice sa il tina pentru o secunda in brate. Sensibilitatea copilului este importanta, de aceea el trebuie tinut cat mai departe aglomeratia petrecerii. Atunci cand se organizeaza un asemenea eveniment trebuie avute in vedere cativa pasi folositori in desfasurarea botezului.

idei de cadouri pentru nasii bebelusului

Programarea botezului la biserica

lensa.ro

In acest lacas, botezul se va desfasura, emotiile coplesindu-i nu doar pe parinti, ci si pe copilul lor caruia i-au transmis starea lor de agitatie. Fiind un moment unic in viata celui mic este indicat ca acesta sa fie programat cu cel putin sase luni inainte. Preotul trebuie le indice tinerilor toate demersurile si documentele necesare.

prenumele bebelusului, ceremonia botezului

Petrecerea de botez dedicata bebelusului

Un alt punct care trebuie atins este chiar locul unde familia se va strange si va sarbatori ceremonia botezului a noului membru. Bunul gust al restaurantului trebuie sa se reseflecte nu doar in decorul salii, dar si in ambianta sonora care ii binedispune pe invitati. Localul nu trebuie sa fie supra-aglomerat si stramt, deoarece exista riscul ca oamenii sa se plictiseasca imediat intr-un spatiu fara aer. In cazul in care parintii doresc un lucru mai spectaculos au libertatea de a chema un artist care sa ii incante pe cei de fata.

Citeste si:  Cadou pentru pasionatii de biciclete

Meniul botezului trebuie sa multumeasca gustul oricui

Inainte de a intocmi meniul pentru botez, ideal ar fi ca parintii sa stie din timp preferintele persoanelor. Nu se poate exclude faptul ca pot exista oameni vegetarieni sau cu o sensibilitate mare la anumite produse ce pot provoca alergii. Fiindca este vorba despre o ceremonie mai restransa in care copiii sunt sufletul petrecerii, acest lucru nu trebuie trecut cu vederea. Un meniu pentru cei mici ar fi si el indicat.

Invitatiile pentru botez

ceremonia botezului invitatii botez

Chiar daca sunt constienti de organizarea acestui eveniment, familiile vor fi incantate daca vor primi cate o invitatie atractiva pentru ceremonia botezului, unde sunt specificate in amanunt toate detaliile cu privire la desfasurarea evenimentului. In cazul in care tinerii parintii fac parte din categoria celor moderni, invitatia poate sa fie trimisa prin e-mail pentru a beneficia de un raspuns mai rapid.

Surprinderea momentelor unice din viata bebelusului

album foto bebelusi  ceremonia botezului

Album foto triplu pentru bebelusi

Un album plin de amintiri placute si surprinse din anumite ipostaze vor ramane o viata si vor fi cu siguranta rasfoite si de actualul bebelus cand va ajunge la maturitate. Banii nu sunt o problema atunci cand vine vorba de asemenea celebrari, iar o echipa profesionista dotata cu aparate de inalta calitate poate imortaliza fiecare moment.

Cadouri personalizate Album foto placat cu argint personalizabil

Asadar, ceremonia botezului nu este un eveniment oarecare organizat in graba, ci este unul care necesita luni de zile pentru a fi pregatit si intiparit mai ales in mintea parintiilor.

Citeste si:  Cadouri personalizate pentru prieteni

 

album foto pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana

 

lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *