Cum organizam bijuteriile?

Cum organizam bijuteriile in casete, cufere si cutii?

Cum organizam bijuteriile acasa si cum le protejam cel mai bine? Nu exista o femeie care sa nu iubeasca cel putin o bijuterie. Bijuteriile nu lipsesc niciodata femeilor carora le place extrem de mult sa se aranjeze, completandu-si tinuta cu „acel ceva” care emana feminitate.

Cum organizam bijuteriile in asa fel incat sa le pastram in bune conditii si sa ne fie usor sa le luam? Aceste accesorii pretioase trebuie pastrate intr-un loc special, intocmai de aceea este nevoie de o cutie de bijuterii special destinata colectionarii lor.

Caseta de bijuterii Sohia

Cutia de bijuterii este un adevarat cufar cu comori pe care orice femeie il adora. De multe ori se intampla ca bijuteriile sa se incurce intre ele din cauza neglijentei sau a repeziciunii cu care sunt puse toate la un loc. Cum putem aranja bijuteriile pentru a evita deteriorarea lor? Raspunsul este foarte simplu: acordand o singura sectiune a cutiei de bijuterii unui singur tip de bijuterie. De exemplu, primul sertaras poate fi dedicat perechiilor de cercei, al doilea colierelor, al treilea inelelor. In acest fel, nu vom mai avea probleme cu incurcarea si deteriorarea lor.

Caseta de bijuterii Sohia, Cum organizam bijuteriile

Propunerea noastra este acest model elegant de cutie de bijuterii care devine un obiect de decor extrem de frumos pentru camera. Sertarasul de jos este perfect pentru colectia de cercei, iar interiorul cutiei este extrem de spatios. Acest lucru este un avantaj pentru ca pot fi tinute la loc sigur multe alte bijuterii frumoase.

Citeste si:  Album foto pentru majorat

De asemenea, va recomandam si acest lantisor elegant cu pandativ in forma de inimioara placat cu rodiu. Acest lantisor va aduce un plus de eleganta cadoului format din cutia de bijuterii. Persoana careia i-l veti darui se va bucura extrem de tare la primirea acestui cadou, datorita finetii si unicitatii acestui lantisor.

Cufere pentru bijuterii London. Cum organizam bijuteriile

Daca doriti o cutie mai mare pentru depozitarea bijuteriilor, va propunem acest gen de cufar in care vor incapea mult mai multe piese. Aspectul deosebit al acestor cufere este oferit de desenele care ne duc cu gandul la Londra. Iubitorii acestui oras se vor bucura foarte mult la primirea acestui cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *