Cum iti dai seama daca o relatie este serioasa?


Cum iti dai seama daca o relatie este serioasa?

Cum gasesti persoana potrivita si cum iti dai seama daca o relatie este serioasa? Iata niste intrebari pertinente pe care si le pun cei mai multi dintre noi. Barbatii sunt de acord sa joace dupa reguli, sunt destul de transparenti in dorintele lor si sunt usor de ghicit. Si, multi dintre ei vor sa se casatoreasca! Pur si simplu, femeile se angajeaza in auto-inselaciune, devin victime ale iluziilor si cad in capcane proprii.

Cadouri declaratie de dragoste

De obicei o femeie stie cand si-a gasit partenerul potrivit si daca relatia este serioasa. Sunt acele semne pe care nu le poate rata. Nu se poate sa nu observe din atittudinea si comportamentul barbatului daca ceva nu este in regula. Sunt intotdeauna niste semne care iti arata ca vrea o relatie serioasa. Totusi, pentru a-ti gasi partenerul sufletului si a fi fericita in relatie, trebuie sa urmezi cateva sfaturi:


Cum iti dai seama daca o relatie este serioasa?

1. Discuta cu el despre intentiile pe care le are si creati-va propriile reguli. Un barbat este dispus sa respecte regulile tale daca stie care sunt acelea. La urma urmei, cat de des se intampla? Doi oameni incep relatii pe principiul: „Sa incercam sa vedem ce se intampla”. Timpul trece si femeia incepe sa creada ca a venit timpul sa faca nunta, iar barbatii nici macar nu se gandesc la asa ceva.
Problema este ca nu a fost negociat initial scopul final al relatiei.

Citeste si:  Puterea vindecatoare a unui bol cantator

La prima intalnire, barbatul trebuie sa fie delicat si sa identifice neostentativ principiile femeii, incorporandu-le in structura de ansamblu a conversatiei. Astfel, va identifica expresii de genul: „Pentru mine, o familie este foarte importanta, vreau sa am un sot fidel si doi copii”. „Sunt impotriva casatoriilor civile. Cred ca doi oameni care se iubesc pot convietui fara sa se casatoreasca.” ”Ma voi intalni doar cu acel tip care este serios, nu am nevoie de o relatie trecatoare „. „Nu inteleg relatiile libere, nu sunt pentru mine.”
Astfel de fraze vor clarifica imediat ceea ce-si doreste o femeie de la tine sau de la relatia cu tine. Cei care cauta o fata doar pentru o noapte, vor disparea instantaneu si nu va exista nimic de regretat dupa ei. Cel care este serios va ramane si va continua sa aiba grija ca relatie sa ajunga la un numitor comun.

Cadouri declaratie de dragoste, Cum iti dai seama daca o relatie este serioasa

2. Daca un om te iubeste, el declara acest lucru intregii lumi. Daca refuza sa se familiarizeze cu parintii tai, daca nu te aduce in casa lui, se ascunde de prieteni si nu te invita la sarbatorile importante, intoarce-te si pleaca pentru totdeauna. Nu pierde timpul. Are nevoie de tine doar pentru distractie. Un om iubitor se lauda cu prietena lui in fata tuturor, o arata colegilor si o prezinta parintilor.

Citeste si:  Cum alegi draperii pentru dormitor potrivite?

3. Un om iubitor ofera, ingrijeste si protejeaza. El va plati pentru tine intr-o cafenea, te va ajuta la caratul sacoselor, te va suna intotdeauna sa afle daca esti imbracata calduros si daca ai uitat sa mananci. Poate ca nu va spune cuvinte afectuoase si nu va scrie mesaje de dragoste pe carti postale, pentru ca nu toti oamenii sunt inzestrati cu romantism. Dar, el isi va patrona femeia, la bine si la rau si o va proteja de cei ce vor sa-i faca rau, pentru ca vede in ea mama viitorilor sai copii.

Cum iti dai seama daca o relatie este serioasa? Urmeaza-ti intuitia si vei sti ce ai de facut. Urmeaza-ti inima si vei lua deciziile corecte, mai ales cand este vorba de relatia ta cu partenerul tau.

Sumar
Cum iti dai seama daca o relatie este serioasa?
Nume Articol
Cum iti dai seama daca o relatie este serioasa?
Descriere
Cum gasesti persoana potrivita si cum iti dai seama daca o relatie este serioasa? Iata niste intrebari pertinente pe care si le pun cei mai multi dintre noi.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *