Cum folosim o fantana feng shui?


Cum si unde folosim o fantana feng shui?

Fantanile de apa sunt printre cele mai populare remedii Feng Shui.Ele vin intr-o multime de forme, dimensiuni si materiale, astfel avem fantani pentru interior, fantani de exterior, fantani de masa, fantani cu suport propriu, fantani care se monteaza pe perete etc.
De fiecare data cand auzim de feng shui, ne gandim la obiecte cu aspect oriental dar pentru a fi un bun remediu feng shui, un obiect nu trebuie sa fie sau sa arate neaparat oriental. Putem folosi orice fantana feng shui  ca remediu pentru casa sau birou. Remedii feng shui excelente pot fi chiar si fantanile de gradina sau fantanile arteziene de exterior.

Fantana feng shui acasa sau la birou.fantana-vaza-flori

In ceeea ce priveste o fantana de apa de interior, cand achizitionam una, trebuie sa tinem cont de stilul decorativ al casei astfel incat sa se potriveasca si sa integreze armonios in spatiul unde va fi amplasata.Practica Feng Shui tocmai asta face, creeaza o armonie in mediul nostru in care locuim sau ne petrecem cea mai mare parte din timp si asta poate insemna atat acasa cat si la serviciu.Cei mai multi dintre noi ne petrecem foarte mult timp la birou, uneori mai mult decat acasa si asta inseamna ca si biroul trebuie organizat in stil feng shui pentru a avea armonia care ne ajuta sa devenim productivi si sa ne simtim bine fizic si emotional.fantana-trei-oaleDespre o fantana feng shui se spune ca reprezinta si aduce energia elementului apa iar apa este un vechi simbol Feng Shui al bogatiei si prosperitatii.
Un alt motiv bun pentru a utiliza o fantana feng shui de interior este faptul ca aceasta, prin miscarea apei, produce ioni negativi in aer, ceea ce este foarte bine pentru sanatate.
Unde amplasam o fantana feng shui?
Cele mai bune zone feng shui bagua pentru a amplasa o fantana feng shui sunt următoarele:
Zona de Est – Sanatate si Familie zona
Zona de Sud-Est – Wealth & zonă bani
Zona de Nord – Cariera si Calea in zona de viata.fantana-neagraFantana feng shui de interior !
Puteti determina pozitia exacta pentru o fantana feng shui folosind harta Bagua, in functiei de dispunerea energetică feng shui din spatiul tau, precum si interactiunea celor 5 elemente Feng Shui.
Ce trebuie sa stim cand amplasam fantana feng shui?fantana-feng-shui
Nu este recomandabil sa amplasati fantana Feng Shui sau orice alt element de apa, in zona de sud, pentru ca zona de Sud este energie de foc. Daca amplasati o fantana feng shui in sud creati un conflict –apa distruge focul.
Nu amplasati nicodata o fantana de apa feng shui in dormitor, indiferent in ce zona sau sector energetic se afla acesta!Apa inseamna griji si tristete in dormitor!In plus, apa inseamna energie si nu aveti nevoie de energie si starea de agitatie si dinamism pe care aceasta o da in dormitor, aici aveti nevoie de odihna si relaxare.fantana feng shui


Sumar
Cum si unde folosim o fantana feng shui?
Nume Articol
Cum si unde folosim o fantana feng shui?
Descriere
Fantanile de apa sunt printre cele mai populare remedii Feng Shui. Ele vin intr-o multime de forme, dimensiuni si materiale, astfel avem fantani pentru interior, fantani de exterior, fantani de masa, fantani cu suport propriu, fantani care se monteaza pe perete etcDe fiecare data cand auzim de feng shui, ne gandim la obiecte cu aspect oriental dar pentru a fi un bun remediu feng shui, un obiect nu trebuie sa fie sau sa arate neaparat oriental. Putem folosi orice fantana feng shui ca remediu pentru casa sau birou. Remedii feng shui excelente pot fi chiar si fantanile de gradina sau fantanile arteziene de exterior.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo
Citeste si:  Cum organizezi ceremonia botezului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *