Cum Folosim o Fantana Feng Shui?

Cum Si Unde Folosim Fantana Feng Shui?

Atunci cand auzim de fantana feng shui, ne gandim la obiecte cu aspect oriental dar nu este neaparat o regula. Pentru a fi un bun remediu feng shui, un obiect nu trebuie sa fie sau sa arate neaparat oriental.

Fantanile de apa sunt printre cele mai populare remedii Feng Shui.Ele vin intr-o multime de forme, dimensiuni si materiale, astfel avem fantani pentru interior, fantani de exterior, fantani de masa, fantani cu suport propriu, fantani care se monteaza pe perete etc.

Putem folosi orice fantana feng shui  ca remediu pentru casa sau birou. Remedii feng shui excelente pot fi chiar si fantanile de gradina sau fantanile arteziene de exterior.

Fantana feng shui acasa

In ceeea ce priveste o fantana de apa de interior, cand achizitionam una, trebuie sa tinem cont de stilul decorativ al casei. Fantana trebuie sa se potriveasca si sa se integreze armonios in spatiul unde va fi amplasata.

Practica Feng Shui tocmai asta face. Creeaza o armonie in mediul nostru in care locuim sau ne petrecem cea mai mare parte din timp. Asta poate insemna atat acasa cat si la serviciu.

Fantana feng shui la birou

Cei mai multi dintre noi ne petrecem foarte mult timp la birou, uneori mai mult decat acasa. Din nou, asta inseamna ca si biroul trebuie organizat in stil feng shui.

Este bine pentru a avea armonia care ne ajuta sa devenim productivi si sa ne simtim bine fizic si emotional.

Despre o fantana feng shui se spune ca reprezinta si aduce energia elementului apa iar apa este un vechi simbol Feng Shui al bogatiei si prosperitatii.

Citeste si:  Alege un deodorant de corp sanatos!

Un alt motiv bun pentru a utiliza o fantana feng shui de interior este legat de sanatate.  Aceasta, prin miscarea apei, produce ioni negativi in aer, ceea ce este foarte bine pentru sanatate.

catre magazin
Fantana de interior, fantana feng shui Buddha
Citeste si:  Betisoare parfumate pentru purificare

Fantana feng shui de interior !

Puteti determina pozitia exacta pentru o fantana feng shui folosind harta Bagua.  In functiei de dispunerea energetică feng shui din spatiul tau gasesti locul potrivit. Deasemenea trebuie tinut cont si de interactiunea celor 5 elemente Feng Shui.

Ce trebuie sa stim cand amplasam fantana feng shui?

Nu este recomandabil sa amplasati fantana Feng Shui sau orice alt element de apa, in zona de sud. Asta, pentru ca zona de Sud reprezinta energie de foc. Daca amplasati o fantana feng shui in sud, puteti creati un conflict –apa distruge focul.

Nu amplasati nicodata o fantana de apa feng shui in dormitor, indiferent in ce zona sau sector energetic se afla acesta!

Apa in miscare inseamna agitatie si energie

Apa poate aduce griji si tristete daca amplasati fantana feng shui in dormitor! In plus, apa inseamna energie.  Nu aveti nevoie de energie, agitatie si dinamism pe care aceasta o da in dormitor.

Dormitorul este locul unde trebuie sa va relaxati. Aici aveti nevoie de odihna si relaxare. Putedti aseza statuete cu Buddha si  tablouri cu imagini de relaxare si liniste.

Fantana de apa feng shui
Dormitor feng shui

Unde amplasam o fantana feng shui?

Cele mai bune zone feng shui bagua pentru a amplasa o fantana feng shui sunt următoarele:

  • Zona de Est – Sanatate si Familie
  • Zona de Sud-Est – Bunastare si bogatie
  • Zona de Nord – Cariera si Calea vietii.
Citeste si:  Betisoare parfumate pentru purificare
decorul feng shuiCamera luminata feng shui

Fantana feng shui cu Buddha

Ce ar trebui sa stim despre o fantana cu Buddha si locul unde se amplaseaza in casa sau la birou pentru a beneficia de acest remediu feng shui pentru bogatie si prosperitate?

Statuile si fantanile cu Buddha pentru casa si gradina pot fi folosite pentru un decor oriental de exceptie si  in aplicatii feng shui pentru energizarea anumitor sectoare in functie de directiile si scopurile urmarite.

Este bine sa stiti simbolul fiecare statui sau imagini cu Buddha pentru a optimiza energia Chi pe care o atrage inainte de a amplasa una in casa.

Fiecare pozitie a mainii lui Buddha are un inteles

Vreti sa stiti ce inseamna gesturile si pozitia mainilor lui Buddha in fotografii, statui si fantani feng shui?

Este recomandabil sa alegeti locul unde sa amplasati fantana cu Buddha sau o fantana feng shui  in functie de sensul pe care il are pozitia mainilor sale.

Exista peste o suta de pozitii ale corpului care ilustreaza viata lui Buddha. Fiecare postura are un anumit gest sau pozitie a mainii numita ‘’mudra’’.

Cea mai intalnita postura a statuilor cu Buddha este acea in pozitie de meditatie.

Protectia este simbolizata de o statuie cu Buddha, cu mana dreapta deschisa,  ridicata ‘’pentru a tine raul la distanta’’

Abhaya Mudra, este un gest foarte popular intalnit la multe statui, sculpturi, fantani de interior si alte obiecte de decor cu Buddha si inseamna ‘’fara teama’’. Ce este Abhaya Mudra? Abhaya, in Sanskrita, inseamna ‘’fara teama’’.

Citeste si:  Sfaturi pentru a dormi mai bine noaptea

Gestul Abhaya Mudra este facut cu palma deschisa, intinsa in afara, la nivelul pieptului sau putin mai sus.

Simbolul care alunga teama

Teama apare in diferite forme in vietile oamenilor si este cauza tuturor problemelor care creaza obstacole de netrecut uneori.

Buddha cu Abhaya Mudra este menit sa inspire si sa alunge teama din viata oamenilor pentru a vedea viitorul cu optimism si speranta.

Anjali Mudra este gestul pentru salut, devotiune, inchinare si adorare. Ambele maini sunt impreunate vertical, in dreptul pieptului, zona emotiilor .

Anjali Mudra este si un gest comun de salut in India si alte tari din Asia. Gestul cu mainile impreunate vertical inseamna respect fata de superior, daca este facut la nivelul fetei.

Fantana de interior, fantana feng shui Buddha
fantana cu buddha

Buddha este un simbol de intelepciune, pace, protectie  si noroc in feng shui.

O sculptura  sau o fantana cu Buddha este un remediu feng shui puternic si un decor deosebit in casa sau biroul tau. Amplasata corect, in functie de obiectivul sau directia urmarita, fantana cu Buddha este o idee buna de decor pentru casa sau biroul dvs.

Buddha in diferite ipostaze a inspirat crearea mai multor obiecte si amulete feng shui dar si decoratiuni interioare pe care le puteti amplasa in casa dvs: suporturi pentru lumanari, fantani feng shui, statuete, sculpturi, tablouri, paravane decorative etc.

Statueta de bronz Buddha al sanatatii in lotus
Despre beneficiile artei Feng-Shui
Unde putem gasi fantana feng shui pentru casa si birou?

Pentru a achizitiona o fantana feng shui de interior, vizitati magazinul nostru online la sectiunea Fantani decorative! Pentru confirmarea stocului, va rugam sa ne contactati telefonic, la numarul de telefon al magazin fizic Juliana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *