Cum decorezi in jurul unui pat imens

Cum decorezi in jurul unui pat imens?

Ce trebuie sa stim despre decorarea unei camere cu pat imens sau pat dublu? Atunci cand decoram, alegerea unui pat pentru dormitor poate fi o provocare daca spatiul disponibil nu este luat in calcul. Pentru un dormitor mic, un pat imens va ocupa toata camera iar pentru un dormitor mare, un pat dublu ar putea sa para mic. Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stim legate de alegerea unui pat de dormitor mare.

 pat imens pat dublu de dormitor

Daca nu-ti mai place cum arata dormitorul tau asa cum este acum si ai norocul sa beneficiezi de foarte mult spatiu in incapere, de ce nu incerci sa-ti asezi patul in mijlocul camerei? Aceasta miscare iti va deschide drumul catre noi posibilitati interesante de a decora.

 pat imens pat dublu de dormitor

Un pat dublu nu trebuie sa fie lipit de perete in dormitor. Pozitioneaza-ti patul in mijlocul camerei, departe de orice perete, doar cu tavanul deasupra si cu podeaua dedesubt.

pat imens pat dublu de dormitorPat tapitat imens pentru un dormitor mare

Inainte de asta insa, trebuie sa te asiguri ca centrarea patului in incapere nu va crea capcane decorative si nu va incurca circulatia din camera. Daca totul este in regula, treci la actiune si muta-ti patul exact in mijlocul camerei, fara niciun fel de rezerva.

Pat imens pat dublu de dormitor
Facand astfel de modificari indraznete, vei vedea cum foarte mult spatiu din camera ti se va elibera lasandu-ti locul necesar pentru implementarea unor noi idei de design. Spre exemplu, poti inventa un Dressing Room pe care sa-l maschezi cu perdele sau cu draperii decorative.

Citeste si:  Idei de cadouri pentru pasionati de cai

 pat imens pat dublu de dormitor
O alta modalitate de a umple spatiul ramas este sa-ti pozitionezi biroul de acasa chiar in spatele patului. Partea buna este ca te vei afla intr-un loc mai linistit si mai ferit de zgmot. Partea nu foarte buna este ca vei fi tentat sa iei pauze mai lungi si mai dese fiind atat de aproape de pat.

baldachin pat imens pat dublu de dormitor
Baldachinul este de departe unul dintre cele mai elegante moduri de a umple spatiul dintr-un dormitor mult prea mare. Un baldachin se potriveste de minune cu un pat imens plasat in mijlocul camerei, mai ales atunci cand restul incaperii nu este foarte aglomerat.

baldachin pat imens pat dublu de dormitor

De altfel, un dormitor cu pat dublu,  aerisit si lipsit de multe obiecte de decor inutile este un dormitor in care te poti odihni mult mai profund.
Acestea sunt doar trei dintre modalitatile prin care poti sa ocupi spatiul ramas liber dupa mutarea patului in centrul camerei. De asemenea, tot acestea sunt si modalitatile prin care iti vei putea face dormitorul un loc mai original si mai placut pentru tine si familia ta.

baldachin pat imens pat dublu de dormitor

Tu ce pat de dormitor preferi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *