Cum decoram camera bebelusului inainte de venirea lui pe lume?

Cadou de botez.

Camera bebelusului – cea mai speciala incapere din intreaga casa!

Venirea pe lume a unui copil este un prilej de recunostinta si de bucurie atat din partea fericitilor parinti, cat si din partea celor apropiati. Acest eveniment special necesita o pregatire aparte, iar camera bebelusului trebuie sa contina toate cele necesare pentru ingrijire. Un rol important joaca si aspectul acesteia. Cu ajutorul unor obiecte decorative speciale poti crea o atmosfera de basm in camera bebelusului!

Cum decoram camera bebelusului inainte de venirea lui pe lume?

Pentru decorarea peretilor, aceste ceasuri simpatice sunt alegerea perfecta! Se vor incadra minunat in decorul ales datorita unicitatii acestora si datorita manierei jucause in care sunt realizate. Camera bebelusului va fi inveselita prin aceste ceasuri de perete care vor fi, cu siguranta, pe placul copilului si care vor aduce multe zambete pe fetele oamenilor.

Cum decoram camera bebelusului inainte de venirea lui pe lume

Alte obiecte simpatice cu care puteti inviora camera bebelusului sunt aceste pusculite desprinse parca dintr-o poveste. Cu cat sunt mai variate decoratiunile din camera copilului, cu atat imaginatia lui se va dezvolta mai armonios, pentru ca toate lucrurile frumoase ii vor atrage privirea si stim deja ca imaginatia copiilor provine din cele mai variate surse.

Cum decoram camera bebelusului inainte de venirea lui pe lume?

O rama foto nu trebuie sa lipseasca din camera micutului! Se pot crea povesti frumoase prin intermediul fotografiilor, care surprind cele mai frumoase momente din primii ani de viata. Aceasta rama foto este special destinata amintirilor din primii ani de viata, avand ca decor cuvantul BABY din litere mari de lemn. Este o rama foto deosebita si eleganta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *