Cum alegi un parfum pentru barbati?


Cum alegi un parfum pentru barbati?

Mirosul este unul dintre cele mai dezvoltate simturi ale noastre, iar parfumul poate fi perceput ca un semn distinctiv pentru fiecare persoana in parte. De aceea, fie ca ne referim la un parfum pentru barbati, fie pentru femei, acesta trebuie sa fie o amprenta a personalitatii noastre, a preferintelor si a stilului de viata.

Cum alegi un parfum pentru barbati
Ales corect, un parfum poate fi cu adevarat atractiv pentru persoanele de sex opus si, mai mult decat atat, poate fi un element definitoriu pentru intreaga tinuta a unui barbat.

Cum alegi un parfum pentru barbati

Un parfum pentru barbati poate sa difere in functie de personalitatea barbatului care il poarta. Unui barbat inteligent, dar misterios, i se potrivesc esentele lemnoase, cum ar fi moscul, in timp ce un barbat sportiv, va prefera un parfum fresh si revigorant. Barbatii romantici isi vor scoate la iveala latura sensibila folosind un parfum delicat, cu influente florale, iar cei ambitiosi, carora le place sa domine, vor folosi o colonie puternica.Cadou pentru barbati oscar de la Renta cana de cafea

Atunci cand alegi un parfum pentru tine insuti, cea mai buna metoda pentru a-l alege pe cel corect, potrivit ph-ului tau si mirosului tau natural, este aceea de a testa trei parfumuri in diferite locuri ale mainii, pe parcursul unei intregi zile.

Cum alegi un parfum pentru barbati

Viziteaza un magazin de specialitate in prima parte a zilei si pulverizeaza trei parfumuri diferite pe mainile tale, fiecare intr-un loc diferit, iar la finalul zilei, verifica zonele pulverizate.

Citeste si:  Ceai verde sau cafea?

Parfumul care inca miroase bine la sfarsitul zilei, dupa ce ai trecut prin toti factorii de mediu, conditii de stres si efort fizic, este parfumul potrivit pentru tine si pielea ta.

Parfum Azzaro Chrome Sport
Factorii de mediu, programul tau zilnic si activitatile pe care le desfasori, iti pot influenta foarte mult alegerea unui parfum potrivit pentru tine.

De exemplu, daca locuiesti in apropierea marii, iar aerul este foarte umed, in timpul verii, parfumul potrivit pentru tine trebuie sa fie subtil, indiferent de esentele pe care le preferi.

parfum-dirty-english

Atunci cand iesi in oras, in localuri in care se consuma alimente, bauturi tari sau se fumeaza, este important sa folosesti un parfum mai puternic, astfel incat sa nu mirosi la fel ca locul pe care l-ai vizitat, atunci cand vei pleca de acolo.

Parfum pentru el L'Essence de Cerruti
Alegerea unui parfum pentru barbati poate fi dificila, insa acesta este etalonul unui adevarat gentleman si este important sa fie ales cu grija.

Parfum Azzaro Elixir Mouse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *