Cum alegi nasii de botez ai bebelusului tau?Ce tebuie sa stii despre alegerea nasilor de botez?

Cum alegi nasii de botez?  Poate fi o misiune dificila sa alegi parintii spirituali ai bebelusului tau, mai ales daca ai multi prieteni buni. Cei mai multi dintre ei, probabil se asteapta sa le propui acest rol minunat, in viata bebelusului tau.

Sosirea pe lume a unui copil este foarte importanta pentru parinti si pentru intreaga familie. Vestea unei sarcini atrage dupa sine o multime de oameni care isi doresc sa fie nasii de botez pentru bebelusul tau.


Totusi, atunci cand alegi nasii de botez ai bebelusului trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante atat pentru tine, cat si pentru el in viitor.

Rama de botez creativa ceremonia botezului, lucruri pentru bebelus, Cadouri argintate pentru bebelusi.

Cum trebuie sa alegi nasii de botez?

Se spune ca nasii bebelusului trebuie sa fie pentru el ca niste parinti. Ei sunt, de fapt, numiti, parintii spirituali. Ei trebuie sa il ajute pe fini atunci cand se afla in dificultate, sa il invete, sa il indrume si sa il protejeze.

De asemenea, uneori este greu pentru un parinte sa poarte anumite discutii cu copilul lui sau sa il ajute in diverse privinte. Iar aici intervine rolul nasilor, care trebuie sa vina in ajutorul copilului si al parintilor la nevoie.

Cine sunt cei care vor deveni parintii spirituali ai copilului tau? Cine sunt ”candidatii” pentru acest rol nobil?

Citeste si:  Cadouri pentru nunta de hartie

De obicei oamenii aleg dintre rude si prieteni dar nu este o regula. Este normal sa alegi pe cei mai buni prieteni sau rude pentru ca sunt persoane pe care le cunosti foarte bine.

Nasii sunt cei mai buni prieteni de familie

Cel mai adesea, oamenii aleg ca nasii bebelusului lor sa fie cei mai buni prieteni. Trebuie sa te gandesti bine cat de stransa este legatura dintre voi si daca veti fi prieteni si peste douazeci de ani.

Adesea, atunci cand relatiile de prietenie dintre parinti si nasi se termina, se inchide si relatia dintre nasi si copil. Asta ii poate dauna acestuia atat la nivel mental, cat si la nivel emotional.

Daca un copil creste alaturi de doua persoane, iar la varsta adolescentei, acele persoane dispar pur si simplu din viata lui, acesta poate suferi tulburari emotionale serioase. Pot sa apara consecinte comportamentale grave, mai ales in cazul in care este foarte apropiat de ele.

Nasii de botez trebuie persoane placute si de succes

De asemenea, este important ca si copilului tau sa ii fie pe plac, oamenii pe care ii alegi sa ii fie nasi. Asadar, ai grija ca atunci cand alegi nasii bebelusului, acestia sa fie niste oameni tineri, cu pofta de viata si energie pozitiva!

Alege persoane care au anumite realizari pana in acest moment sau au aspiratii inalte pentru viitor! Astfel, acestia vor fi un exemplu pozitiv pentru copilul tau, cand acesta va creste.

Citeste si:  Tratament pentru par cu cheratina

Ca o concluzie, atunci cand alegi nasii bebelusului tau, gandeste-te daca acestia ar putea fi buni parinti pentru copilul tau. Gandeste-te daca ar putea fi o sursa de inspiratie pentru el, buni invatatori! Gandeste-te mai ales, daca relatiile dintre voi ar putea dainui pana la cea mai inaintata varsta.

Idei de cadouri pentru nasii de botez

Cu siguranta, vei vrea sa iti arati recunostinta fata de nasii bebelusului tau. Cu ocazia botezului, nasii se ocupa, aproape de tot ce inseamna organizare, trusou, biserica etc. Trebuie sa te asiguri ca ai ales niste cadouri pe masura pentur a le face o bucurie cu aceasta ocazie.

Bar glob pamantesc pentru bauturi
Bar glob pamantesc pentru bauturi, idei de cadouri pentru, nasi la botez

Vrei sa stii ce cadouri poti oferi nasilor de botez, cu ocazia crestinarii micutului/ micutei? Citeste si articolele de mai jos:

Idei de cadouri pentru nasi

Cadouri de botez pentru nasi

Cadou pentru nasi

Alte idei de cadouri pentru nasi, parintii spirituali ai bebelusului tau, poti gasi si in magazinul nostru online: ejuliana.ro

Sumar
Cum alegi nasii de botez ai bebelusului tau?
Nume Articol
Cum alegi nasii de botez ai bebelusului tau?
Descriere
Cum alegi nasii de botez?  Poate fi o misiune dificila sa alegi parintii spirituali ai bebelusului tau, mai ales daca ai multi prieteni buni.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *