Cum alegi nasii de botez ai bebelusului tau?


Cum alegi nasii de botez ai bebelusului tau?

Sosirea pe lume a unui copil este foarte importanta pentru parinti si pentru intreaga familie, iar vestea unei sarcini atrage dupa sine o multime de oameni care isi doresc sa fie nasii de botez pentru bebelusul tau. Totusi, atunci cand alegi nasii de botez ai bebelusului trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante atat pentru tine, cat si pentru el in viitor.

Rama de botez creativa ceremonia botezului, lucruri pentru bebelus, Cadouri argintate pentru bebelusi.
Se spune ca nasii bebelusului trebuie sa fie pentru el ca niste parinti, sa il ajute atunci cand se afla in dificultate, sa il invete, sa il indrume si sa il protejeze. De asemenea, uneori este greu pentru un parinte sa poarte anumite discutii cu copilul lui sau sa il ajute in diverse privinte, iar aici intervine rolul nasilor, care trebuie sa vina in ajutorul copilului si al parintilor la nevoie.
Cel mai adesea, oamenii aleg ca nasii bebelusului lor sa fie cei mai buni prieteni, insa trebuie sa te gandesti bine cat de stransa este legatura dintre voi si daca veti fi prieteni si peste douazeci de ani. Adesea, atunci cand relatiile de prietenie dintre parinti si nasi se termina, se inchide si relatia dintre nasi si copil, ceea ce ii poate dauna acestuia atat la nivel mental, cat si la nivel emotional. Daca un copil creste alaturi de doua persoane, iar la varsta adolescentei, acele persoane dispar pur si simplu din viata lui, acesta poate suferi tulburari emotionale sau comportamentale grave, mai ales in cazul in care este foarte apropiat de ele.
De asemenea, este important ca si copilului tau sa ii fie pe plac oamenii pe care ii alegi sa ii fie nasi. Asadar, ai grija ca atunci cand alegi nasii bebelusului, acestia sa fie niste oameni tineri, cu pofta de viata si energie pozitiva, care au anumite realizari pana in acest moment sau au aspiratii inalte pentru viitor, astfel incat acestia sa fie un exemplu pozitiv pentru copilul tau.
Ca o concluzie, atunci cand alegi nasii bebelusului tau, gandeste-te daca acestia ar putea fi buni parinti pentru copilul tau, daca ar putea fi o sursa de inspiratie pentru el, buni invatatori si mai ales, daca relatiile dintre voi ar putea dainui pana la cea mai inaintata varsta.

lensa.ro
lensa.ro
Citeste si:  Un cadou pentru avocat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *