Cum alegem cel mai bun decor pentru birou la locul de munca


Ce trebuie sa stim ca sa alegem cel mai bun decor pentru birou la locul de munca?

Deoarece ne consumam mai bine de un sfert din timpul nostru la locul de munca, este important sa gasim o metoda de a alege cel mai bun decor pentru birou. Biroul este practic locul in care muncim din greu sa ne realizam visele, iar acesta trebuie sa ne reprezinte si sa ne motiveze in fiecare zi.
De regula, cele mai productive birouri combina cu succes atmosfera confortabila de acasa cu imaginea profesionala a business-ului in general.

decor pentru birou: rama foto si statueta Budha.

Fie ca vorbim de un spatiu nou de birouri, fie ca dorim sa ne imbunatatim atmosfera de la serviciu, este important sa avem intotdeauna in vedere cateva sfaturi si trucuri de a ne decora biroul in mod corespunzator.


Rama de familie si bufnita pentru un bun decor pentru birou
Alegerea culorilor potrivite este un prim pas care ne pune deseori probleme fiindca acestea difera in functie de domeniul de activitate.

Spre exemplu, daca lucrezi in domenii mai conservatoare precum cel juridic sau medical, culorile trebuie sa fie neutre si sa inspire incredere si profesionalism. Pentru birourile creative precum cele ale fotografilor sau ale designerilor grafici, sunt recomandate culorile calde, vribrante, care sa confere o atmosfera vioaie spatiului de munca.

Ceas de birou si tablou despre succes si fericire decor pentru birou
Pentru companiile mai mici, spatiul birourilor este intotdeauna pe primul plan. Cu o buna organizare si aranjare a lucrurilor intr-o anumita ordine, se poate obtine foarte mult spatiu fara costuri prea mari. Cea mai buna modalitate de a crea aceasta ordine consta in a dedica anumite spatii unor activitati specifice precum: spatiul arhivelor si documentelor, spatiul imprimantei si faxului, spatiul de cafea, etc.

Citeste si:  Cadouri pentru fete pasionate de make-up

decor pentru birou-set inflorat format din cana, rama foto si ceas.
Nu trebuie sa fii un maestru in Feng Shui pentru a-ti da seama de importanta estetiticii intr-un mediu care se vrea a fi cat mai productiv. Pana si lucrurile aparent minore precum locul in care sa-ti asezi mobila sau modul in care sa luminezi incaperea conteaza radical in instaurarea unei atmosfere optime de munca. Incearca sa-ti pozitionezi biroul in asa fel incat sa ai parte de intimitate fara sa scapi din vedere comunicarea cu ceilalti colegi.

decor pentru birou in stil feng shui
Asadar, daca doresti sa te bucuri la munca de acelasi confort ca la tine acasa, afla ca nimic nu te poate impiedica atata timp cat depui putin efort sa-ti pui lucrurile in ordinea cuvenita.

Cadouri personalizate gravate idee de decor pentru birou

Poti vedea aici si alte idei de decoratiuni pentru birou.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *