Cufar pentru bijuterii

Cufar pentru bijuterii si suveniruri

Cufar pentru bijuterii si alte obiecte mici pe care trebuie sa le tii in acelasi loc, un accesoriu util pentru casa ta. Se numesc cufere pentru bijuterii dar asta nu inseamna ca le folosim doar pentru a pastra bijuteriile in ele.

Putem pune in ele aproape orice dorim atata timp cat obiectele nu sunt prea voluminoase  pentru ca sa incapa intr-un astfel de cufar de bijuterii. Exceptie fac cuferele acelea uriase,  gen ”Treasure Island”,  descoperite intamplator prin poduri sau pivnite de case vechi, pe care le vedem prin filme .

Unele persoane  isi pastreaza cele mai de pret lucruri si cand spun cele mai de pret nu ma refer la bani, bijuterii de aur sau de argint  desi  poti pastra si asa ceva intr-un cufar ci la obiectele cu valoare sentimentala sau care inseamna amintiri legate de persoanele dragi cum sunt fotografiile sau micile cadouri, scrisori sau felicitari etc.Cufar pentru bijuterii si suveniruri Londra

Imi pot imagina bucuria care  m-ar cuprinde daca as urca intr-un pod dintr-o casa veche si as descoperi un cufar plin cu obiecte vechi si amintiri de demult care pentru cineva au insemnat totul.

Imi plac la nebunie cuferele antichizate dar si cele cu design vintage cu Marilyn Monroe sau Audrey Hepburn .Cufar pentru bijuterii si suveniruri cu Marilyn Monroe

Iata un model de cufar pentru bijuterii si suveniruri cu aspect vintage englezesc care imi place .

Citeste si:  Decoratiuni pentru bucatarie

Iti recomandam cufarul Elegance  este facut din lemn si imbracat in panza bej imprimata cu imaginea unui pantof rosu.

Capacul cufarului este dublat de sticla imprimata tot cu imaginea unui pantof  si decorat cu piele neagra cusuta cu ata in contrast, pe margini.

Setul este format din doua cufere de dimensiuni diferite, cel mic poate sa incapa in cel mai mare dar fiecare cufar poate fi achizitionat separat.

Pretul celui mai mare  inseamna 60% din pretul  setului intreg . La achizitionare setului de doua cufere primit 10% discount.

Set cufere Chelsea Elegance cufere-romantic-anglia-2581

Cufar pentru bijuterii un accesoriu util pentru casa ta

Pentru a achizitiona sau a comanda un cufar pentru bijuterii un accesoriu util pentru casa ta, viziteaza magazinul online eJuliana.ro! Pentru confirmarea stocului in magazinul fizic, suna la numarul de telefon: 0785232325!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *