De ce sa alegi o consola de perete?

De ce sa alegi o consola de perete vintage?

Astazi incercam sa te convingem de ce sa alegi o consola de perete vintage in casa ta. Desi holul este prima incapere pe care o vezi cand intri intr-o casa, de multe ori este si partea mai neglijata. Holul ofera prima impresie despre restul locuintei si de aceea este important sa te asiguri ca arata bine .

Mixul vintage-floral pe care il poti crea prin amplasarea unei vaze sau al unui cos cu flori amplasat pe o consola de perete vintage sau masa de hol shabby chic, va exprima stilul decorativ plin de feminitate si sarm de care are nevoie orice casa.

consola de perete vintage consola de perete vintage
Consola de perete vintage – masa de toaleta
masa-consola-flori consola de perete vintage
Consola de perete vintage cu trei sertare

Consola de perete este o masa ingusta cu forme unduioase si placute prin care iti poti transforma holul sau dormitorul  intr-o camera deosebita. consola-vintageO masa ingusta, o consola vintage este cea mai potrivita piesa de mobilier pentru hol. Recomandam o consola ingusta in locul unor dulapuri care acapareaza si sufoca tot spatiul din hol.Are si cateva sertare unde putem pune obiecte mici cum sunt cheile, pentru a nu le rataci.Ca si oglinda de perete care este foarte importanta in hol, o consola de perete va atrage atentia prin forma, detaliile si stilul vintage.Desigur putem amplasa o consola si in alta camera, nu este obligatoriu sa fie pusa doar in hol.masa-toaletaAdaptam fiecare piesa de mobilier spatiului si stilului abordat.

Citeste si:  Album foto argintat

Consola de perete sau masa de toaleta.

In dormitor, intre o consola de perete si o masa de toaleta, alegem de obicei o masa de toaleta, pentru functionalitatea ei.In cazul in care avem o consola de perete si ne dorim si o masa de toaleta dar spatiul nu ne permite, o putem transforma prin adaugarea unei oglinzi si a unui scaun sau taburet.consola-masa-toaleta-taburetAvantajul unei mese de toaleta este ca are mai multe compartimente dar cu putina inventivitate, putem suplini si acest neajuns. consola-masa-toaleta-dormitor consola de perete vintagePentru ca este facuta din lemn masiv cu aspect vintage shabby chic, consola de perete are o anumita rezistenta la uzura.

Consola de perete sau birou

Daca obisnuiesti sa lucrezi acasa sau mai ai de terminat sarcini de la serviciu, ai nevoie de un birou.Desi, de obicei un birou este mai lat si are mai multe sertare, o consola de perete poate suplini si functia acestuia cand spatiul din dormitor nu este foarte generos.
Masa de toaleta consola de hol

Un comentariu pentru “De ce sa alegi o consola de perete?

  1. Baches Ileana spune:

    Bună seara.
    Mă interesează prima comoda la articolul „De ce sa alegi o consola vintage? O aveti disponibila? La ce preț este?
    Va mulțumesc. Felicitări pt site și magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *