Clopotel de receptie pentru hotel

Clopotel de receptie de hotel, clopotel cu aspect clasic antichizat

Ding Ding! Acesta este un clopotel de receptie in stil victorian. Un clopotel de receptie este facut de obicei din alama pentru a obtine acel sunet cristal pe care cu totii il recunoastem cand il auzim.
Amplasati un clopotel de receptie victorian in hotelul sau restaurantul dvs si clientii vor intelege ca dvs conduceti o afacere de clasa. Un clopotel pentru receptie de calitate insemna atentie la detalii, aspect important in afaceri.

Clopotel de receptie antichizat

Clopotel de receptie alamaClopotel de alama simplu, perfect pentru receptia hotelului dvs.

Puteti alege un clopotel pentru receptie antichizat, ornat din alama sau unul simplu stralucitor. Sunetul cristalin al acestor clopotei pentru receptie va aduce energie buna afacerii dumneavoastra iar clientii nu vor intarzia sa apara.
De ce sa folositi un simplu clopotel cromat si ieftin care are grosimea unei foite de tabla, cand puteti amplasa pe birou sau pe tejghea, un clopotel antichizat sau unul solid din alama in stil victorian care va reflecta cum vedeti dvs propria afacere?clopotel-alama-model

Clopotel de alama auriu frumos sculptat si decorat in stil victorian londonez.

Fiecare element de decor din magazinul, restaurantul sau hotelul dvs, reprezinta o declaratie de stil iar ”clopotelul pentru receptie nu face exceptie”!
Un clopotel antichizat de receptie poate fi o idee de cadou pentru orice detine o afacere care necesita folosirea unui astfel de clopotel.

Citeste si:  Cadouri pentru bebelusi Juliana, cadouri de botez

clopotel-receptie-silver

Clopotel de receptie argintiu in stil victorian

Puteti achizitiona un clopotel pentru receptie dand click pe fotografii sau accesand magazinul nostru online : Clopotei pentru receptie cu aspect antichizat.

Clopotel de receptie argintiu

Clopotel clasic argintiu pentru receptie

 

clopotel-receptieClopotel pentru receptie din bronz sau alama antichizata cu suport de lemn masiv, cu aspect antichizat, perfect pentru afacerea ta.

Vizitati magazinul online  eJuliana.ro pentru a comanda un clopotel pentru receptie! Deasemenea, pentru comenzi telefonice, ne puteti contacta la numarul afisat mai jos:suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *