Clepsidra magnetica pentru birou

Clepsidra magnetica cu pilitura metalica pentru birou

Desi nu mai este folosita instrument de masurare a timpului, clepsidra continua inca sa ne fascineze deaceea cei mai multi dintre noi tinem macar una pe birou acasa sau la serviciu. Ea ne aminteste de curgerea neintrerupta a timpului. Aceasta ar trebui sa ne faca sa intelegem cat de pretios este acesta si ce este mai important in aceasta calatorie pe care o numim viata.

Clepsidrele traditionale au fost depasite demult dar ingenuozitatea lor continua sa ne captiveze iar oamenii le cumpara pentru a le expune pe birou sau pentru a le oferi cadou celor dragi.

Clepsidra magnetica de birou

Clepsidra magnetica de birou

Clepsidra magnetica metalica un obiect ingenios

Exista totusi, un nou tip de clepsidra care face conceptul si mai interesant pentru ca nisipul folosit in trecut a fost inlocuit de metal. Suna interesant dar cum poate metalul sa se strecoare prin gatul acela ingust al unei clepsidre de sticla?

Clepsidra magnetica de birou

In afara mercurului nu prea mai stiu alte metale care sa curga. Si cum mercurul nu este un metal cu care ne putem juca, se foloseste pilitura metalica, destul de marunta, pentru a incapea prin acel spatiu ingust facut special.

Clepsidra magnetica de birou
Acest tip de clepsidra se numeste clepsidra magnetica cu pilitura metalica. Principiul prin care functioneaza este foarte interesant pentru ca se foloseste un magnet amplasat in baza clepsidrei. Nu este important din ce material este facuta baza clepsidrei atat timp cat exista un magnet pus sub ea.

Citeste si:  Fantani decorative Feng Shui cu pietre semipretioase

Clepsidra magnetica de birou

Pe langa gravitatie, magnetul atrage pilitura magnetica creand forme interesante si doar prinvindu-le te relaxezi pentru cateva momente. Curgerea piliturei metalice dureaza 60 de secunde, destul pentru a te deconecta putin.
Clepsidra in sine este facuta manual, din sticla suflata incastrand in interior destula pilitura pentru a dura 1 minut.

Clepsidra magnetica de birou
Poti decora biroul cu aceasta clepsidra magnetica interesanta sau o poti oferi cadou celor pasionati de aceste obiecte care ne amintesc de trecerea implacabila a timpului.

Clepsidra magnetica de birou

Clepsidra magnetica cu baza metalica vine ambalata in cutie de cadou pentru a fi oferita celor dragi.

clepsidra magnetica

Pentru a comanda aceasta clepsidra cu pilitura metalica vizitati magazinul ejuliana.ro la categoria Cadouri de birou sau sunati la 0785232325 pentru confirmarea stocului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *