Cine este adevaratul sef intr-o relatie?

Cine este cocosul in relatia voastra?

Cine este adevaratul sef intr-o relatie sau in camin? Cine conduce in relatia voastra? Cine ar trebui sa conduca? Cine este adevaratul sef in relatia ta? Iata cateva intrebari despre care vom vorbi in randurile care urmeaza.

viata lunga, cine este adevaratul sef intr-o relatie

Canta cocosul sau gaina? Desi, de cele mai multe ori, credem ca barbatul este capul familiei, in realitate, femeia are rolul cel mai important. Barbatul se reprezentatul sexului puternic dar femeia se afla in spatele deciziilor care se iau intr-un camin.

Femeia si barbatul sunt egali in relatie

Uneori, chiar si cea mai puternica femeie trebuie sa faca un pas inapoi. Sunt cu totul de acord cu egalitatea intre sexe, nici nu incape vorba. Femeia este egala cu barbatul in orice relatie, mai ales intre sot si sotie. Sotul si sotia sunt diferiti din toate punctele de vedere dar sunt egali.

Fiecare femeie ar trebui sa stie asta. Nu uita niciodata ca inainte de a fi egala cu barbatul tau, esti diferita de el. Ajuta foarte mult daca intelegi asta inca de la inceputul relatiei.

Trebuie sa stii cand sa faci un pas inapoi. Nu inseamna ca cedezi! Nu inseamna ca te lasi condusa. Poate din contra. Aceasta este strategia cea mai buna ca relatia voastra sa functioneze. Trebuie sa stii cand sa lasi barbatul sa conduca.

Citeste si:  Cum sa arati mai tanara cu 10 ani?

locuri de vazut luna de miere

In trecut, lucrurile erau destul de clare intr-o relatie. Barbatul conducea intotdeauna. Barbatul facea propunerea, niciodata invers. Acum nu mai este la fel de clar pentru ca amandoi sunt pe picior de egalitate. Asta inseamna ca este ok pentru o femei sa ia locul barbatului si sa faca primul pas? Da, stiu. E discutabil! Fiecare invata singur cand este momentul sa conduca si cand este momentul sa faca un pas inapoi.

Unei femei ii place sa fie curtata

Poate ca nu mai este la moda sa te lasi curtata, totusi celor mai multe femei le place sa fie curtate. Stiu ca este ceva magic in asta.

Imagineaza-ti acest scenariu romantic: El o vede pe ea, se indragosteste si face totul pentru a fi remarcat, pentru a-i castiga respectul si dragostea. Ea nu cedeaza imediat. Nu! Ea asteapta mai mult. Si el este dispus sa faca totul pentru a o cuceri. De ce? De ce nu invers? Nu, pentru ca nu este natural. Unele lucruri se fac asa pentru ca asa simti. Te nasti cu ele si te simti bine cand lucrurile naturale isi urmeaza cursul.

Magazin online de cadouri de Valentine’s Day
Barbatul matur stie ca a cuceri femeia iubita este un scop pentru care este dispus sa faca totul. Face tot ce poate pentru a demonstra ca el este alesul. Este dispus sa faca toti pasii necesari. Ea se simte admirata, pretuita, iubita. Asta este formula care functioneaza de mii de ani. Chiar daca societatea a evoluat, asta nu s-a schimbat deloc. Barbatul puternic face intotdeauna primul pas.

Citeste si:  Cadouri pentru adolescenti

Femeia este atrasa de barbatul care stie sa faca primul pas

Cand face primul pas intr-o relatie, acesta este semnul ca barbatul stie ce vrea. Acesta este primul semn ca este un barbat puternic. Femeia se asteapta sa fie protejata si sustinuta. Acesta este barbatul care ii va castiga dragostea si respectul. Cand o femeie isi pierde respectul fata de barbat, relatia este ca si terminata deja. El incepe sa-i castige respectul cand are curajul sa faca primul pas.

Cadouri pentru sportivi

Si totusi, cine este adevaratul sef  intr-o relatie?

Asa cum spuneam la inceput, barbatul si femeia sunt egali. Cu toate acestea, ei sunt diferiti. Fiecare este bun si priceput la ceva. Barbatii nu vor putea face anumite lucruri la fel de bine cum o fac femeile. Femeile nu vor face niciodata unele sarcini asa cum o pot face barbatii. Fiecare are rolul sau in relatie si atata timp cat cei doi inteleg acest lucru, relatia va creste.

Cine credeti voi ca este adevaratul sef intr-o relatie? Ar trebui barbatul sa-si impuna intodeauna punctul de vedere? Ar trebui sa preia femeia, conducerea? Voi ce credeti?

 

Cani de cafea pentru el si ea.
Cani pentru ea sef si adevaratul sef Juliana.ro
Cani de cafea pentru el si ea, cadouri deosebite de nunta.
Cani pentru ea sef si adevaratul sef Juliana.ro
Cani de cafea pentru el si ea.
Cana pentru adevaratul sef Juliana.ro
Cani de cafea pentru el si ea.
Cana pentru adevaratul sef Juliana.ro

Idei amuzante de cadouri pentru cuplu din colectia Juliana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *