Cesti de portelan cu maci rosii

Cesti de portelan cu maci rosii Juliana

‘’Daca iubesti o floare, nu o rupe! Daca o rupi, ea moare si inceteaza sa mai fie ceea ce iubesti. Asa ca daca iubesti o floare, las-o ! Dragostea nu inseamna posesie!Dragostea inseamna apreciere!’’  Osho

Intotdeauna am iubit florile de maci rosii . Iubesc aceste flori delicate si rosii ca sangele pentru frumusetea lor, pentru libertatea cu care cresc pe camp.

Macii sunt frumosi pentru ca sunt salbatici si cresc oriunde vor deaceea au devenit un simbol de libertate. Spre deosebire de alte flori, acesti maci rosii se ofilesc repede daca-i culegi. Macii nu se vand la colt de strada si oamenii nu pot sa–i comercializeze tocmai din acest motiv.

Nu poti sa nu iubesti macii rosii presarati printre spice, in lanurile de grau,  crescuti dezordonati pe campuri, la margine de drumuri de tara sau pe langa  calea ferata. Nu poti sa nu-i iubesti, mai inalti ca iarba, cautand cerul,  soarele…

Pictorii ii picteaza si  fotografii surprind cele mai frumoase fotografii cu campuri de maci rosii. Imi plac aceste flori  si nu ma pot abtine sa nu le admir in tablouri, pe portelanuri, haine si paravane decorative etc.

Aveti mai jos cesti de portelan cu maci rosii pe care noi le indragim si vi le recomandam pentru casa dvs pentru pentru a le oferi cadou celor dragi :

Citeste si:  Cum sa-ti decorezi balconul cu bani putini?

cesti-portelan-gros-maci (3) Cesti de portelan cu maci rosii Cesti de portelan cu maci rosii

Cesti de portelan cu maci rosii decorate in stil vintage

Set de cesti inflorate pentru cafea sau ceai.

Set de cesti de portelan cu maci rosii. Setul include doua cesti din portelan fin, subtire si doua farfurioare decorate cu maci rosii.

 Pentru a comanda oricare dintre seturile de cesti de portelan sau ceainice nu ezita sa ne suni la numarul de telefon afisat in partea dreapta sau sa vizitezi magazinul online eJuliana.roSuna acum pe eJuliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *