Cum purtam o pereche de cercei de seara?


Cum purtam o pereche de cercei de seara eleganti?

Cercei de seara – accesorii care ne pot pune in evidenta coafura si chipul trebuie alesi cu atentie. Cum purtam o pereche de cercei de seara eleganti in funtie de forma, tinuta si ocazie?

Accesoriile joaca un rol important in garderoba unei femei. Ele sunt cele care pot transforma total, spre exemplu o rochie in cazul tinutei de seara.


Putem da impresia ca detinem o multime de articole vestimentare, cand, de fapt, acestea sunt doar piesele basic, dar transformate total doar prin intermediul accesoriilor. O pereche de cercei de seara trebuie sa puna frumos in evidenta tinuta aleasa pentru evenimentul respectiv. Respectand cateva reguli simple, acestia vor arata cu adevarat spectaculos! Este important sa stim cum sa purtam bijuteriile, in general dar mai ales, cu tinutele de seara.

Cercei de seara.

Este obligatoriu ca o pereche de cercei de seara sa complimenteze fata si sa puna in evidenta toate trasaturile frumoase ale acesteia. Intocmai de aceea, trebuie respectate cateva reguli in ceea ce priveste felul in care putem purta cerceii in functie de forma fetei.

Cum purtam o pereche de cercei de seara eleganti?

Cercei de seara.

Pentru fata rotunda se recomanda cerceii alungiti sau cei cu linii curbate, intrucat acestia vor crea o iluzie de alungire a fetei si vor complimenta frumos chipul indiferent de situatie. De evitat cerceii simpli, de dimensiuni foarte mici, dar si pe cei foarte mari.

Citeste si:  Paravane despartitoare si decorative

Fizionomia ovala este una dintre cele mai intalnite si aproape orice fel de cercei sunt potriviti. Se pot purta forme alungite, curbate, spirale, perle, diamante. Trebuie evitati, totusi, cerceii extrem de alungiti, care se potrivesc mai bine fetelor rotunde.

Fata in forma de inima este perfecta pentru cerceii cu volum in partea inferioara, precum cei in forma de lacrimi, candele, cei triunghiulari sau piramidali. De evitat pe cat posibil cerceii foarte scurti.

Cercei de seara.

Cerceii cu capete rotunjite se potrivesc foarte bine fetei patrate, pentru ca echilibreaza foarte bine trasaturile. Se poate opta pentru aproape orice model de cercei, atata timp cat se evita unghiurile si formele patrulaterice.

Pentru fetele cu fata alungita, cerceii simpli in forma de butoane sau in forma de lustra sunt absolut perfecti! Vor mai oferi volum fetei si cerceii tridimensionali. Trebuie sa va feriti, insa, de cerceii plati sau realizati din mai multe elemente.

Fetei in forma de diamant i se vor potrivi foarte bine cerceii scurti, dar cuprinzatori in latime, precum cei sferci sau in forma de butoane, nasturi, cei in combinatii de linii drepte si curbe.

Ultima, dar nu cea din urma forma a fetei este cea triunghiulara. Acestui tip de fizionomie ii se potrivesc cerceii care mascheaza unghiurile ascutite. Astfel, cea mai potrivita alegere sunt cerceii mari si ovali sau mici si circulari. Este indicat sa se poarte cercei curbati, mai ales la baza. De evitat intotdeauna cerceii care se termina intr-un punct.

Citeste si:  Idei de decoratiuni pentru birou

Cercei de seara.

La noi puteti gasi acum o colectie impresionanta de cercei de seara cu adevarat spectaculosi si pentru toate gusturile! 🙂

Cercei de seara.

 Speram ca am inteles din acest articol cum purtam o pereche de cercei de seara eleganti si a fost de ajutor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *