Ceasuri de perete pentru copii

Inveseleste camera copilului cu aceste ceasuri de perete pentru copii!

Ceasuri de perete pentru copii din colectia de cadouri de botez si prima aniversare de la Juliana, recomandate pentru camera bebelusului tau drag.

Spatiul destinat confortului copiilor trebuie sa fie vesel, plin cu energie pozitiva si, bineinteles, viu colorat, pentru a crea o atmosfera jucausa in care copilul sa se simta absolut minunat.

Culorile vesele vor aduce un plus de caldura, iar accesoriile au si ele un rol important. Ele sunt cele care personalizeaza camera, transformad-o in cea mai iubita incapere din intreaga locuinta. Aceste ceasuri de perete pentru copii se vor potrivi de minune in decorul jucaus al camerei copilului!

Ceasuri de perete pentru copii.
Ceasuri de perete pentru copii din colectia de cadouri de botez si prima aniversare a bebelusului

Cei trei prieteni, pisica, ursuletul si calutul sunt gata sa primeasca un loc potrivit in camera copilasului pentru a-i inveseli zilele si pentru a-l invata cum sa citeasca ceasul. Figurinele sunt absolut adorabile! Fiind pictate in culori pastelate, acestea vor fi obecte de decor excelente pentru camera! Vesele, finute si extrem de practice, aceste ceasuri de perete pentru copii vor arata minunat agatate pe perete sau asezate intr-un loc frumos.

Ceasuri de perete pentru copii.
Ceas de perete in forma de pisicuta, aspect decorativ placut pentru camera bebelusului
Ceasuri de perete pentru copii.
Ceas de perete in forma de ursulet cu aspect decorativ placut pentru camera bebelusului
Ceasuri de perete pentru copii.
Ceas de perete in forma de calut cu aspect decorativ placut pentru camera bebelusului

Desigur, in camera bebelusului, poti amplasa si alte obiecte de decor tematic. Poti pune pe perete rama primul an sau rama 12 poze. La Juliana, gasesti cateva modele interesante de astfel de rame pentru primele 12 luni.

Citeste si:  Set de ceai din portelan chinezesc!

Rama primul an rama primul an, tacamuri set mot dintisor Juliana Rama primul an

Va asteptam cu drag la magazinul nostru pentru a vedea si alte cadouri pentru bebelusi si accesorii deosebite pentru camera bebelusului care vor infrumuseta decorul acesteia! 🙂

 Pentru confirmarea stocului in magazin, sunati la numarul,de telefon al magazinului fizic: 0785232325!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *