Inveseleste camera copilului cu aceste ceasuri de perete pentru copii!

Spatiul destinat confortului copiilor trebuie sa fie vesel, plin cu energie pozitiva si, bineinteles, viu colorat, pentru a crea o atmosfera jucausa in care copilul sa se simta absolut minunat. Culorile vesele vor aduce un plus de caldura, iar accesoriile au si ele un rol important. Ele sunt cele care personalizeaza camera, transformad-o in cea mai iubita incapere din intreaga locuinta. Aceste ceasuri de perete pentru copii se vor potrivi de minune in decorul jucaus al camerei copilului!

Ceasuri de perete pentru copii.

Cei trei prieteni, pisica, ursuletul si calutul sunt gata sa primeasca un loc potrivit in camera copilasului pentru a-i inveseli zilele si pentru a-l invata cum sa citeasca ceasul. Figurinele sunt absolut adorabile! Fiind pictate in culori pastelate, acestea vor fi obecte de decor excelente pentru camera! Vesele, finute si extrem de practice, aceste ceasuri de perete pentru copii vor arata minunat agatate pe perete sau asezate intr-un loc frumos.

Ceasuri de perete pentru copii.

Ceasuri de perete pentru copii.

Ceasuri de perete pentru copii.

Va asteptam cu drag la magazinul nostru pentru a vedea si alte accesorii deosebite care vor infrumuseta camera copilului! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *