Ceasuri de perete mari pentru decor


Ceasuri de perete mari pentru decor in casa sau birou

Ai nevoie de ceasuri de perete mari pentru casa sau birou? Am gasit cateva modele pe care ti le vom prezenta mai jos. Unele dintre ele se gasesc la Juliana, altele nu. Sunt prezentate doar ca idei de decor pentru interior.

Ceasurile de perete nu sunt facute doar pentru a arata timpul.Aceste piese de arta functionale vin in diferite forme si stiluri, pentru hol, living, birou dar si pentru bucatarie.

Personal, prefer ceasurile mari, antichizate dar sunt si ceasuri facute in stil clasic sau contemporan. Au cifre mari arabe sau romane care pot fi vazute de la distanta si pot inlocui tablourile clasice.


ceasuri de perete mari

Ceasurile mari sunt in ‘’trend’’ de mai multa vreme si exista multe modele din care putem alege. Imi plac ceasurile de perete mari mai ales daca sunt facute manual.

ceasuri de perete mari

Cele mai multe dintre aceste ceasuri de perete mari sunt facute din fibre rafinate de lemn pentru o suprafata perfect dreapta. Aspectul antichizat este dat de imaginea imprimata pe suprafata lor.

ceas-sufragerie

Putem decora totul in casa in multe feluri diferite. Peretele este un element important intr-o casa.Fara pereti nu putem avea intimidate.Ti-ai putea imagina un dormitor fara pereti, o baie fara pereti?

ceas perete living, ceasuri de perete mari

Intotdeauna luam in calcul peretii cand alegem un anumit stil de decor.

Peretii pot fi facuti din caramida, din lemn sau alte materiale.Un perete poate fi decorat prin amplasarea de tablouri sau ceasuri.O idee interesanta dar care consuma timp si necesita si talent ar fi sa pictezi un ceas direct pe perete ca in fotografia de mai jos.

ceasuri de perete mari

In functie de stilul camerei unde va fi amplasat, alegem un ceas care sa se potriveasca cu acesta.

Daca gasesti un ceas care se potriveste si completeaza decorul camerei atunci ai ceasul de perete  perfect .Pentru mine un ceas de perete este punctual de atractie al camerei care concentreaza intreaga atentie.Daca ai ales un ceas de perete deosebit, va atrage privirile cu siguranta.

Ceas de perete antichizat

ceasuri de perete mari

Dimensiune: 60cm

Pentru confirmarea stocului la ceasuri de perete mari, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon al magazinului fizic: 0785232325. Intra in magazinul nostru ponline ejuliana.ro, la sectiunea Decoratiuni, pentru a veda modelele de ceasuri de perete mari disponibile!

Citeste si:  Cadouri de nunta pentru cea mai buna prietena

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
3 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Ceasuri de perete mari
Pret
Lei 179
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *