Ceasuri de perete decorative


Ceasuri de perete decorative pentru casa ta

Astazi am ales sa vorbim despre ceasuri de perete decorative pe care le putem folosi ca varianta la tablouri.Ceasul a fost dintotdeauna mai mult decat un simplu instrument de masurare a timpului.

Inainte de a fi inventat, oamenii aveau la dispozitie mijloace mai putin eficiente prin care sa faca acest lucru: pozitia soarelui, clepsidra, vase gradate prin care se scurgea apa, etc.

Ceas de perete antichizat, Ceasuri de perete decorative

Totusi, timpul se pare ca a fost principalul dusman al ceasului, acesta din urma fiind folosit astazi mai degraba in scopuri decorative, decat in scopuri practice.


Intr-adevar, odata cu digitalizarea societatii in care traim, ceasurile si-au pierdut din utilitatea practica, dar cu siguranta au castigat mult mai mult din punct de vedere al importantei lor ca element decorativ. Ceas de perete Caffe
Despre originile ceasului de perete nu se cunosc foarte multe lucruri. Unii sunt de parere ca a fost adus in epoca cruciadelor de la arabi, mult mai avansati in acea perioada.

Totusi, se stie clar ca Italia este pionierul in acest domeniu, lacatusii italieni fiind primii care au creat ceasuri de perete din fier, in jurul anului 1500.

Ceas de perete Haute Couture
Se stie si ca datorita ceasurilor, omul a inceput sa constientizeze trecerea timpului si sa devina mult mai eficient in actiunile sale. La început, ceasurile erau realizate exclusiv pentru a fi agățate pe perete din cauza greutăților de care aveau nevoie pentru a funcționa. Ceas de perete antichizat

Citeste si:  Decor de iarna in asteptarea sarbatorilor

Acestea au devenit obiecte decorative mult mai târziu, abia în jurul secolului XX, când liderii din acea perioada se foloseau de ceasurile de perete pentru a face cadouri diplomatice altor țări.

Ceas de perete antichizat
Obiceiul acesta nu s-a pierdut insa de-a lungul timpului, ba chiar dimpotriva. Foarte multi oameni apreciaza rolul decorativ al ceasurilor de perete si le considera obiectele perfecte pentru a fi oferite persoanelor dragi drept cadou.

Ceas de perete oval

Exista foarte multe locuri in care ceasurile de perete pot arata extrem de bine. Indiferent ca alegem sa le pozitionam in interior sau in exterior, acestea avand calitatea de a atrage privirile tuturor musafirilor atata timp cat se integreaza perfect in decor.

Ceas de perete antichizat L'Hotel

Este important de precizat si faptul ca scopul practic al acestora nu s-a redus de tot, unii oameni inca preferand analogul in detrimentul digitalului. Pentru a fi concilianti si echilibrati, putem spune ca utilitatea practica a ceasurilor a devenit optionala.Ceas de perete vintage, Ceasuri de perete decorative

Totusi, un lucru este cert: ceasurile de perete sunt niste elemente decorative tot mai valoroase pe zi ce trece! Alege ceasuri decorative potrivite decorului din casa ta.

Gasesti cateva modele interesante de ceasuri deorative in sectiunea Ceas de perete din cadrul categoriei Decoratiuni Interioare a magazinului online eJuliana.

Atentie! Este posibil ca unele dintre modelele de ceasuri promovate in cadrul acestui articol, sa nu mai fie disponibile in oferta magazinului. Pentru detalii legate de produse si stocuri in magazinul Juliana, nu ezitati sa ne contactati telefonic!

Citeste si:  O rama foto de cuplu si miri
Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Ceas de perete
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *