Ceasuri cadou de birou la Juliana


Ceasuri cadou de birou la Juliana

Atunci cand vine vorba de un cadou special pentru o persoana a carei functie este una demna de admirat, cadem o clipa pe ganduri si incercam sa ghicim ceea ce si-ar dori. Deseori tindem sa credem ca in general sunt pretentiosi, aspirand mereu doar la cadouri scumpe de la branduri celebre. Cu siguranta acesta este un lucru care ingreuneaza si mai mult situatia.

Un lucru este evident: sarbatoritul este intr-o continua lupta cu timpul de fiecare data si nu reuseste sa isi finalizeze sutele de proiecte. Tocmai de aceea putem sa ii oferim niste ceasuri cadou de birou care sa ii ofere un moment de relaxare cu familia sau prietenii. Existenta unui astfel de ceas in biroul de acasa si altul in biroul de la serviciu o sa il ajute in organizarea timpului, iar rezultatele muncii vor deveni tot mai vizibile.


Ceasuri cadou de birou la Juliana

Tipuri de ceasuri de birou

Printre cele mai atractive tipuri de ceasuri se numara si cele incorporate intr-un suport de lemn vintage sau care iau forma unui bord de masina.

Printre cele mai utile ceasuri cadou de birou se numara ceasul rotund, incorporat intr-un suport de lemn. Pe langa faptul ca este un ceas foarte elegant, care exprima rafinament, acesta detine si un loc pentru pixuri si creioane, de acum la indemana tot timpul.

Citeste si:  Cadouri pentru iubitorii de cai

Stilul vintage isi face simtita prezenta si la acest capitol, fiind de nelipsit din acest decor, din cauza notei de eleganta pe care o confera oricarei incaperi. Nu doar locuintele beneficiaza de acest stil, ci si ceasurile care sunt construite sub forma de cufar. Asezat pe birou, acesta incanta privirea angajatilor care ii trec pragul.

Ceasuri cadou de birou la Juliana

Ceas cadou de birou vintage cu flori

Ceasul in forma de bord este obiectul care lipseste din colectia unui iubitor de masini, mereu in cautarea unor noi obiecte pentru a completa colectia. Chiar daca si-a petrecut mai mult de opt ore in biroul care a devenit treptat a doua casa, functionarul pierde in cele din urma orice contact cu lumea.

Pe langa beneficiile unor ceasuri cadou de birou, ele sunt impresionate nu doar prin constructia lor, ci si prin avatajul pe care il au, atragand mereu priviriea celorlalti. Un cadou potrivit pentru un om din inalta societate este fara dubii un ceas de birou.

ceasuri cadou pentru birou


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *