Ceas cu termometru


Ceas cu termometru si higrometru

Astazi am ales sa va prezint un ceas cu termometru cu un design deosebit.Cu ceva timp in urma, cand era mai frig afara,  vorbeam cu cineva de temperatura din locuinta si mi-am dat seama ca nu aveam nici un termometru in casa. Asa ca m-am hotarat sa-mi comand unul. Am gasit in Anglia mai multe modele interesante de termometru de camera, unele din lemn cu design vintage, chiar foarte frumoase, hotarasem deja sa achizitionez unul vintage,  asta pana am gasit un ceas de perete cu termometru si higrometru care mi-a placut foarte mult. La umiditatea de la ei, un higrometru e foarte util dar nici noi nu stam foarte bine cu umiditatea uneori, deci, nu strica daca vine ”la pachet” oricum.

ceas-termometru-W7441

Ceasul are un design mai ”barbatesc”  care aminteste de bordul bolizilor de curse sau de indicatoarele de la bordul navetelor spatiale iar  rama este din otel inoxidabil . Ceasul al carui design a fost creat de catre cei de la Hometime are cadranul negru marcat in alb si galben iar limbile , chiar si indicatoarele pentru termometru si higrometru sunt galbene.


Idei de cadouri pentru barbati

ceas-termometru-cana-cutie-vin

Am ales o combinatie de obiecte utile pentru casa care sunt in acelasi timp si idei de cadouri pentru barbati.

Fiecare dintre aceste obiecte pot fi  cadouri pentru barbati luate si separat dar impreuna pot completa foarte bine o idee de cadou pentru el. Un ceas de perete cu design barbatesc care are termometru si higrometru in culorile negru si galben merge foarte bine cu un set Celtic cu cana de portelan pentru cafea tot in negru si galben si un set desfacator pentru sticla de vin.

Citeste si:  Cabina telefonica britanica in marime naturala

cadou-pentru-el-ceas-cana-masina

Idei de cadouri pentru barbatii care iubesc masinile.

Pe langa acest superb ceas cu termometru care pare a fi luat de pe bordul unei navete spatiale sau al unui bolid de curse, putem adauga si un ceas de birou in forma de masina de curse neagra si un set de portelan fin cu cana de cafea, biscuit si tavita de melamina, toate cu masini de Formula 1.

cadou-pentru-el-ceas-cana-m

Ceas de perete cu termometru, ceas de birou masina neagra de curse si cana de portelan mare cu harta Empire de la Harvey Makin.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *