Ceas chitara miniatura pentru pasionatii de muzica

Ceas chitara miniatura pentru pasionatii de muzica rock

Ai nevoie de inspiratie in alegerea de cadouri pentru barbati? Ce zici de un ceas chitara miniatura pentru pasionatii de muzica?

Aparuta la jumatatea secolului al XX-lea, muzica rock reprezinta unul dintre cele mai populare genuri muzicale la nivel mondial, avand milioane de fani si adepti din toate colturile lumii. Influenta muzicii rock asupra publicului se evidentiaza in primul rand la nivel de stil de viata: vestimentatie, accesorii, obiceiuri, cultura, etc.
De regula, ascultatorii de muzica rock sunt persoane cu o personalitate puternica, cu o educatie aleasa, dar si cu un stil de viata nonconformist reflectat in tinuta si in obiceiurile lor.

Astfel, daca doresti sa-i faci un cadou unei persoane pasionate de muzica rock, cea mai buna alegere este sa te orientezi catre un cadou cu tematica rock. Totusi, in ce consta acest tip de cadou si ce forma ar putea avea? Ei bine, iata o propunere care s-ar putea sa-ti placa.

Ceasuri chitara miniaturi cu tematica rock

Ceas chitara miniaturaCeas chitara miniatura alb argintie

Muzicieni sau nu, foarte putini rockeri nu au avut sau nu si-au dorit in viata lor o chitara la care sa exerseze macar cateva acorduri din piesele lor preferate. Pe langa faptul ca este instrumentul iconic pentru acest gen, chitara este si unul dintre cele mai iubite instrumente muzicale din secolul nostru.
ceas chitara miniaturaCeas chitara miniatura neagra
Iar pentru ca rock-ul este un gen muzical cu extrem de multe sub-genuri, chitarile s-au adaptat treptat acestei realitati pentru a putea reda atat sunete linistite, melodioase, cat si sunete mai agresive. Cu alte cuvinte, daca persoana careia doresti sa-i faci cadou un astfel de ceas chitara miniatura asculta heavy metal, niste flacari desenate pe chitara s-ar putea potrivi mult mai bine.
ceas chitara miniaturaCeas chitara miniatura neagra cu flacari
Motocicleta este si ea un simbol extrem de intalnit pentru acest gen muzical. Foarte putini pasionati de motoare nu sunt pasionati si de muzica rock, astfel ca o motocicleta in miniatura sub forma de ceas poate fi alegerea perfecta.
ceas de birou miniatura motocicletaCeas motocicleta miniatura neagra model Indian
Totusi, este important de mentionat faptul ca aceste cadouri pot fi la fel de potrivite si pentru barbati care nu au facut neaparat o pasiune din muzica rock. La fel cum putem darui un ceas in miniatura sub forma de chitara unui pasionat de muzica in general, la fel ii putem darui ceasul in forma de motocicleta unui pasionat de motoare care nu asculta muzica rock.
Tu ce parere ai?

Citeste si:  Remedii feng shui pentru bani

ceas chitara miniatura

Cauti un ceas chitara miniatura pentru pasionatii de muzica? Pentru a comanda ceasuri de birou in forma de chiatara miniatura, viziteaza magazinul nostru online eJuliana! Suna la magazinul Juliana pentru a comanda telefonic su pentru confirmarea stocului in magazin: 0785232325!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.