Ceas bicicleta pentru birou

Ceas in forma de bicicleta pentru birou, un obiect de decor, util

bicicleta-veche-ceas-birou
Ceas de birou bicicleta veche cu roata mica

Am ales sa va prezentam astazi, un ceas bicicleta pentru birou, un obiect decorativ deosebit, cu utilitate pentru casa. Aspectul vintage antichizat si forma de bicicleta retro ne aminteste de secolul trecut.

Oamenii au fost intotdeauna fascinati de timp si au inventat ceasul pentru a-l masura. Imi plac ceasurile pentru ca reprezinta arta functionala. Cu cat sunt mai vechi cu atat imi plac si mai mult.

Ceasurile sunt acele obiecte de arta functionala despre care auzim atat de des:’’ Nu se mai fac ceasuri cum se faceau odata…’’.

Ceasuri vintage in forma de bicicleta

Sunt o capsula a timpului la randul lor. Sunt vechi si totusi ne arata timpul prezent. Sunt fasinante, cu angrenajele si mecanismele lor complicate care se misca implacabil in aceeasi directie…

Am ales sa va prezint un ceas bicicleta cu aspect vintage pentru birou. Ceasul bicicleta pentru birou este facut din metal cu finisaj antichizat.

Cadranul ceasului

Cadranul cu diametru de aproximativ 19cm are aspect invechit care sugereaza trecerea timpului…

De fapt sunt doua modele de ceasuri de birou in forma de bicicleta. Unul are forma de bicicleta foarte, foarte veche. Celalalt are forma unei biciclete vintage. Aceasta din urma seamana foarte mult cu bicicleta pe care o folosim si noi astazi, bicicleta cu roti egale.bicicleta-ceas-cifre-romane

Citeste si:  Cadouri de nunta pentru mire si mireasa

Bicicleta – un mijloc de transport cu istorie

Si bicicleta inseamna istorie. Bicicleta este una dintre cele mai utile inventii care ca si ceasul nu a suferit schimbari majore de concept.

Inainte de a fi inventata bicicleta cu lant, exista o bicicleta cu doua roti de dimensiuni diferite.

Roata din fata era foarte mare in timp ce roata din spate era foarte mica. Astfel de biciclete se mai gasesc doar in muzee.

Ceas vintage bicicleta

In ciuda aspectului ‘’vintage’’ care ne aminteste de trecut, ceasul functioneaza cu baterie. Este construit tot din metal cu exceptia cadranului cu cifre romane si aspect ‘’shabby chic’’.

ceas-bicicleta
Ceas de birou bicicleta vintage

Ceas de birou cu roata de bicicleta

Un ceas bicicleta da bine pe orice birou si este o idee de cadouri pentru barbati dar nu numai.

Puteti amplasa ceasul in forma de bicicleta acasa, pentru aspectul decorativ deosebit si desigur pentru rolul sau de a masura timpul.

Va atrage privirea, va fi punctul de atractie al camere, cu siguranta. Cadranul care tine locul rotii din fata, masoara aproximativ 19cm in diametru.

Modele de ceasuri bicicleta pentru birou

Poti gasi mai multe ceasuri in forma de bicicleta sau chiar tricicleta. Unele au un scop dublu: ceas dar si suport pentru sticla de vin.

Pe langa aceste ceasuri in forma de bicicleta, mai sunt si unele miniaturi pentru birou. Se gasesc tot in colectia de ceasuri de birou de la Juliana.

Citeste si:  Decoratiuni de pasti pentru masa

De unde pot achizitiona un ceas in forma de bicicleta?Ceas bicicleta pentru birou, un obiect de decor, util cu aspect vintage

Aceste ceasuri de birou in forma de bicicleta se pot achizitiona, acccesand magazinul online eJuliana.ro.

Deasemenea puteti vizita eJuliana.ro  direct la sectiunea Decoratiuni interioare, Ceasuri de birou.

Este foarte important sa va asigurati ca aceste modele de ceasuri bicicleta sunt disponibile pentur livrare rapida.

Va rugam sa ne contactati telefonic 0785232325, pentru confirmarea stocului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *