Ceainic de Portelan Set cu Ceasca si Farfurioara

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara in cutie de cadou eleganta

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara in cutie de cadou eleganta, o idee interesanta de cadouri pentru orice ocazie, din colectia de portelan fin de la Juliana.

Intotdeauna,, am fost fascinati de maestria designerilor si creatorilor portelanuri de calitate care stiu sa combine formele deosebite cu imprimeurile inspirate.

Ce trebuie sa stii despre un set de ceai cu ceainic si farfurioara?

Seturile de portelan cu cesti, farfurii, platouri , cani si  boluri si ceainice sunt nelipsite din aproape orice casa. Fiecare este preocupat sa aiba portelanuri de calitate in gospodarie, atat de utile in casa dar si cu un aspect decorativ deosebit.

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara
Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara din colectia Gustave Klimt

Ceainic separat sau ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara

Astazi, am ales sa ne concentram pe un anumit set de portelan si anume, setul de ceai ”Tea for One”. Setul de portelan pentru ceai, ”Tea for One” este un model destul de nou, fata de clasicul ceainic care are o varsta ”venerabila”.

Ceainic de portelan sau ceainic metalic?

In trecut, ceainicul din ceramica, metalic sau din portelan, simplu sau cel cu infuzor,  era cel mai cunoscut. Era cel ma

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara
Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara, set doua cesti de portelan decorat cu trandafiri si timbru vintage, de colectie

i popular accesoriu pe care il puteai intalni in aproape orice casa.

Un ceainic de portelan, indiferent de marime, trebuia sa fie insotit de un anumit numar de cesti, era important sa ai un set. Trebuia, ori sa achizitionezi intreg setul, ori sa cumperi niste cesti sau cani care sa semene sau sa se asorteze.

Citeste si:  Beneficiile ionilor negativi

Pentru ca un ceainic sau un set cu cesti de portelan este intodeauna o idee inspirata de cadou, ceainicele sau seturile de portelan pentru ceai, veneau ambalate in cutii de cadou.

Ce inseamna Tea For one?

Tea for one este un set de ceai cu ceainic, ceasca si farfurioara pentru o singura persoana. Poate include o lingurita de portelan sau nu.

Un model foarte popular si apreciat si acum, este setul de ceai ”Tea for one” care include un ceainic, o farfurioara si o ceasca.

Se numeste Tea for one pentru ca este in principiu un set de ceai perfect pentru o singura persoana.

Capacitatea intregului set nu depaseste de obicei 500-600 ml. Ceasca are capacitatea unei cani de ceai obisnuite, de 200-250 sau chiar 300ml.

Pentru a avea forma unui ceainic obisnuit, ceasca se pune sub ceainic. Impreuna cele doua formeaza o sfera, forma cea mai des intalnita, asemenea unui ceainic intreg.

Unde gasesc un ceainic set de portelan?

Cauti un ceainic set cu ceasca tea for one? Ce zici de un model deosebit, decorat cu o reproducere dupa picturi celebre, cum ar fi, ”Kiss” de Gustave Klimt?

In magazinul eJuliana, gasesti modele deosebite de cesti si ceainic de calitate din colectia Gustave Klimt, Alphonse Mucha, Van Gogh si altele. Da click pe butonul cumpara de mai jos si intra in magazin!

Citeste si:  Album de botez pentru bebelusi
Cumpara
Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara

Un comentariu pentru “Ceainic de Portelan Set cu Ceasca si Farfurioara

  1. Simona spune:

    Ma intereseaza toata colectia la modelul de portelan cu dantela . Unde le pot gasi impreuna? Vreau sa stiu daca vin toate ambalate pentru cadouri. Mutumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *