Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara


Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara in cutie de cadou eleganta

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara in cutie de cadou eleganta, o idee interesanta de cadouri pentru orice ocazie, din colectia de portelan fin de la Juliana.

Intotdeauna am fost fascinati de maestria designerilor si creatorilor portelanuri de calitate care stiu sa combine formele deosebite cu imprimeurile inspirate.

ceainic-ceasca-set-ceai-89lei-dantelierre-juliana-1 Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara cesti-cafea-buline-gri-portelan-fin-juliana-2 doua-cesti-cafea-portelan-fin-dantelliere-juliana-2 doua-cesti-cafea-portelan-fin-dantelliere-juliana-3

Seturile de portelan cu cesti, farfurii, platouri , cani si  boluri si ceainice sunt nelipsite din aproape orice casa. Fiecare este preocupat sa aiba portelanuri de calitate in gospodarie, atat de utile in casa dar si cu un aspect decorativ deosebit.


 

Set de ceai din portelan fin, model frantuzesc din  colectia Juliana

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioaraSet de ceai cu ceainic de portelan set tea for one cu cani si cesti de cafea model cu buline argintii

Astazi, am ales sa ne concentram pe un anumit set de portelan si anume, setul de ceai ”Tea for One”. Setul de portelan pentru ceai, ”Tea for One” este un model destul de nou, fata de clasicul ceainic care are o varsta ”venerabila”. In trecut, ceainicul din ceramica, metalic sau din portelan, simplu sau cel cu infuzor  era cel mai cunoscut si cel mai popular pe care il putea intalni in aproape orice casa. Pentru ca un ceainic de portelan, indiferent de marime, trebuia sa fie insotit de un anumit numar de cesti, era important, ori sa achizitionezi intreg setul ori, sa cumperi niste cesti sau cani care sa semene sau sa se asorteze.

Citeste si:  Cadou de 8 martie pentru domnisoare

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara Juliana.roCeainic de portelan set cu ceasca si farfurioara Juliana.roCana de ceai cu infuzor si capac/suport de portelan din aceeasi colectie decorata cu trandafiri

Pentru ca un ceainic sau un set cu cesti de portelan este intodeauna o idee inspirata de cadou, ceainicele sau seturile de portelan pentru ceai, veneau ambalate in cutii de cadou.

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara

Un model foarte popular si apreciat si acum, este setul de ceai ”Tea for one” care include un ceainic, o farfurioara si o ceasca.

Se numeste Tea for one pentru ca este in principiu un set de ceai perfect pentru o singura persoana. Capacitatea intregului set nu depaseste de obicei 500-600 ml. Ceasca are capacitatea unei cani de ceai obisnuite, de 200-250 sau chiar 300ml.

Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara Juliana.roPentru a avea forma unui ceainic obisnuit, ceasca se pune sub ceainic. Impreuna cele doua formeaza o sfera, forma cea mai des intalnita, asemenea unui ceainic intreg.

Pentru a comanda un ceainic de portelan set tea for one, cesti de cafea, cani de ceai sau alte modele, va rugam sa vizitati magazinul online eJuliana.ro sau sunati la numerele de telefon afisate mai jso:0785232325!

 

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Set de cea Tea for one
Pret
Lei 89
Disponibilitate
Available in Stock

Un comentariu pentru “Ceainic de portelan set cu ceasca si farfurioara

  1. Simona spune:

    Ma intereseaza toata colectia la modelul de portelan cu dantela . Unde le pot gasi impreuna? Vreau sa stiu daca vin toate ambalate pentru cadouri. Mutumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *