Ceainic cu mos Craciun

Ceainic cu Mos Craciun – cadou de sarbatori

Iti recomandam un ceainic cu mos Craciun, set din portelan cu ceasca si farfurioara in cutie rotunda de cadou decorata cu tematica de sarbatori.

Craciunul se apropie cu pasi repezi si anul acesta vine mai devreme. Mai sunt putine zile pana la Craciun si trebuie sa ne pregatim cadourile pentru cei dragi. Pentru cadouri de Craciun inspirate ai nevoie de timp dar timpul nu iti este cel mai bun prieten in aceasta perioada a anului.

Una dintre cele mai cautate cadouri de craciun include de obicei si un ceainic cu mos craciun sau o cana de ceai cu infuzor decorata cu tematica de craciun.

 

ceainic-craciun-globuri Ceainic cu mos Craciun
Ceainic cu mos Craciun

Ne facem datoria si va ajutam  sa alegeti cele mai inspirate cadouri de Craciun pentru cei dragi. Nu-i uitam nici pe prieteni si colegii de serviciu. Si ei se vor bucura sa primeasca de la dvs cadouri. Craciunul inseamna a darui, o oferi cadouri si pentru a face aceasta sarbatoare una exceptionala ofera cadouri inspirate.

ceainic-set-portelan-tort-o

Un cadou de Craciun inspirat este setul Tea for one cu ceainic, farfurioara si ceasca sau cana de portelan cu tema de Craciun. Craciunul este o sarbatoare speciala, cand ar trebui sa petrecem mai mult timp cu familia , cu cei dragi la o ceasca de ceai cald.ceainic-set-platouri-tort-pAcesta este un set de tort cu platouri de portelan decorate cu imagini de Craciun si un set tea for one cu ceainic cu mos Craciun. Setul de portelan pentru tort contine sapte platouri , sase platouri mai mic si platoul mare pentru tort. Fiecare dintre cele sapte platouri este frumos decorat cu imaginea lui Mos Craciun citind scrisoarea pe care a primit-o de la copiii cei cuminti.

Citeste si:  Idei inspirate de cadouri pentru pensionari

Un set de ceai cu cesti si farfurioare de portelan frumos decorate cu mos Craciun sau imagini de iarna este o minunata idee de cadouri pentru cei dragi.
Cine iubeste ceaiul se  va bucura sa primeasca un set de portelan tea for one cu ceasca si ceainic de portelan de Craciun frumos ambalat in cutie de cadou.

ceainic-mos-jucarii

Set de portelan ”Tea for one” cu ceasca, farfurioara si ceainic de portelan cu Mos Craciun care imparte cadouri copiilor cuminti.ceainic-om-zapadaPuteti achizitiona aceste ceainice de portelan de Craciun accesand magazinul online pe care il gasiti in menu, in dreapta sus.

ceainic mos craciun ceainic mos craciun ceainic mos craciun ceainic mos craciun ceainic mos craciun

Viziteaza magazinul ejuliana la sectiunea cadouri de Craciun sau suna la numarul de telefon afisat mai jos pentru a comanda ceainic cu mos craciun!

suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *