Ce inseamna cand visezi serpi?

Vise cu serpi –  ce inseamna?

Ce inseamna cand visezi serpi? Ai visat sarpe sau serpi in ultimul timp? Visele cu serpi au de multe ori semnificatii negative dar NU intotdeauna.
Uneori, serpii, pot avea simboluri pozitive in vis, precum forta, curaj, regenerare si intinerire.

Cand visezi serpi –  semnificatia visurilor

Astazi vorbil despre semnificatia visurilor cu serpi. Cu siguranta si tu ai visat un sarpe in vis. Stii ce inseamna? Hai sa vedem, ce semnificatii pot avea serpii in vis!

  • Ce inseamna cand visezi serpi veninosi?
  • Ce inseamna cand visezi un sarpe alb
  • Ce inseamna cand visezi ca esti strangulat/a de un sarpe
  • Ce inseamna cand visezi ca esti urmarit de un sarpe
  • Ce inseamna cand visezi un sarpe negru?
  • Ce inseamna cand visezi un sarpe deschis la culoare
  • Ce inseamna cand visezi un sarpe care te ignora
  • Teama de a fi muscat de un sarpe in vis
  • Ce inseamna cand vezi un sarpe mort in vis
  • Ce inseamna cand visezi mai multi serpi

Cand iti apare in vis un sarpe, asta arata ca ceva se intampla. Inseamna intotdeauna ceva. Poate fi ceva periculos sau ceva care vindeca. Sarpele este simbol atat pentru teama, griji, amenintari, ganduri rele, fuga de ceva cat si pentru transformare, regenerare, crestere si renastere.

Sarpele inspira atat teama cat si respect. Uneori, poate simboliza sexualitatea, masculinitatea si fertilitatea. Deasemenea, sarpele poate simboliza o persoana care iti este aproape si te urmeaza peste tot, se gandeste la tine tot timpul. In acelasi timp, poate fi si o persoana al carei comportament este toxic daca nu chiar periculos.

Citeste si:  Semnificatia vinului in vis

Ce inseamna cand visezi un sarpe veninos?

Cand visezi serpi veninosi, poate fi un semn ca pot urma evenimente negative, probleme, necazuri. Poate insemna ganduri negative, toxice. Probabil esti inconjurat/a de ceva sa care iti otraveste viata. Poate fi vorba de oameni rai, dependente de anumite substante, junk food, indoieli si griji.

Sarpe alb in vis este un semn bun

Inseamna purificare si viziune clara. Inseamna ca esti pe drumul cel bun. Daca ai visat un sarpe alb pe o suprafata solida, inseamna ca ai o minte clara si stii exact ce vrei de la viata. Stii ce trebuie sa faci pentru a obtine ce vrei.

Daca sarpele era in apa, asta inseamna regenerare, purificare. Poate insemna sanatate buna si intentii curate.

Sarpe care te strange

Daca ai visat un sarpe care te strangea, inseamna ca trebuie sa fii atent/a la cuvinte. Esti pe punctul sa spui ceva ce ai putea regreta mai tarziu. Gandeste-te de 2 ori inainte de a spune ceva!

Sarpe care te urmareste in vis

Ce inseamna cand te urmareste un sarpe un vis? Inseamna griji inutile. Sarpele care te urmareste in vis inseamna pericol interior. Inseamna stres si frica, din diverse motive. Visul reflecata realitatea pe care ti-ai construit-o singur/a.

Gandeste-te la ce anume iti creaza stres! Grijile inutile iti fac viata grea. Cu alte cuvinte iti faci rau singur/a din cauza a unor lucruri care probabil nu se vor intampla niciodata. Trebuie sa intelegi temerile si sa nu le lasi sa iti conduca viata.

Citeste si:  Nu lua niciodata credit de nevoi personale!

Sarpe negru in vis – semnificatia visului

Un sarpe negru nu poate prezice nimic bun. Simbolizeaza obstacole peste care trebuie sa treci. Poate insemna ca urmeaza o perioada mai grea.

Trebuie sa stii ca poti trece peste ele. Evita certurile si disputele! Nu semna contracte si intelegeri dubioase. Evita orice situatie nesigura care creaza suspiciune.

Sarpe galben sau deschis la culoare

Inseamna ca iti este frica de necunoscut. Este ceva ce vrei dar iti este teama sa faci ceva pentru a-l obtine pentru ca iti este teama de necunoscut. Iti este teama de ceva cu care nu esti obsinuit/a. Asemenea temeri te pot costa oportunitati importante. Invata sa scapi de aceste temeri, absolut nefondate!

Un sarpe care te ignora in vis.

Un sarpe care te ignora in vis inseamna ca iti este teama sa nu pierzi lucruri valoroase in viata ta. Probabil ca nu vei pierde nimic dar asta nu inseamna ca nu iti faci griji. Grijile creaza stres si nu e bine. Nu iti mai face griji degeaba! Nu vei pierde nimic!

Teama de a nu fi muscat de sarpe in vis

Inseamna ca te simti vulnerabil/a, o tinta usoara. Este posibil sa te pui inutil, intr-o pozitie dificila in care nu detii controlul. Simti ca esti ca o tinta vulnerabila in fata celor cu intentii rele.

Citeste si:  Cum creezi sentimente de fericire?

Sarpe mort in vis – semnificatia visurilor

Inseamna ca vei depasi o situatie dificila in viata ta. Poate fi un obstacol in viata ta, dar pe care l-ai depasit. Poate deasemenea, insemna si sfarsitul unei perioade dificile sau eliberarea de ganduri autodistructive.

Mai multi serpi – semnificatie vis

Daca vezi multi serpi in vis inseamna multe probleme, griji si obstacole. Daca visezi ca estei inconjurat de o multime de serpi, inseamna ca treci printr-o perioada mai grea in viata ta.

Te simti coplesit de griji si poveri care atarna greu pe umerii tai. Simti ca trebuie sa treci peste obstacole, pericole si probleme dar nu stii cum sa scapi.

Fiecare semnificatie poate fi diferita pentru fiecare persoana in parte

Desi, acestea sunt cele mai importante simboluri ale serpilor, fiecare vis are o semnificatie anume pentru fiecare persoana in parte. Gandeste-te la toate detaliile pe care ti le amintesti din vis si incearca sa intelegi care ar fi semnificatia cea mai potrivita in cazul tau!

Vrei sa afli mai multe despre semnificatia visurilor? Aboneaza-te Gratuit la canalul nostru de You Tube si apasa pe clopotel pentru a primi notificari cand apar articole video noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *