Ce inseamna cand faci curatenie in vis?

Curatenie in casa – semnificatia visului

Ce inseamna cand visezi ca faci curatenie in casa? In general, cand faci curatenie, inseamna ca scapi de lucruri rele. Cand visezi ca faci curatenie in casa simbolizeaza purificarea sufletului.

La fel ca si in realitate, a face curatenie inseamna purificare, curatire, spalare. Inseamna ca faci ordine si pui lucrurile la locul lor. Poti visa ca faci curatenie cand incepi sa te cunosti mai bine.

 • Curatenie in casa – semnificatie vis
 • Curatenie in dormitor – semnificatie vis
 • Curatenie in bucatarie – semnificatie vis
 • Curatenie in frigider – semnificatie vis
 • Ce inseamna cand cureti podeaua?
 • Ce inseamna cand speli ferestrele?
 • Ce inseamna cand cureti masa?
 • Ce inseamna cand cureti soba?
 • Ce inseamna cand te cureti si te speli pe tine?

Ce inseamna cand faci curatenie in vis?

Visul despre curatenie este un semn ca vrei sa renunti la anumite lucruri din viata ta. Ai visat ca faceai curatenie intr-o camera, in casa sau curatai alte lucruri? Hai sa vedem ce inseamna visul tau!

Ce inseamna cand faci curatenie in casa?

Ai visat ca faceai curatenie in casa? Cand faci curatenie in casa in vis inseamna ca esti in cautare de nou si lucruri bune in viata ta.  Este momentul sa incepi cursuri noi, sa inveti lucruri noi, sa pui in practica ce stii deja.

Visul inseamna de asemenea, ca este timpul sa renunti la lucrurile care te tin legat/a de trecut. Scapa de lucrurile care nu mai sunt parte din viata ta! Pentru ca sa primesti lucruri noi, trebuie sa le lasi in urma pe cele vechi. Renunta la obiceiurile rele si sentimentele negative!

Citeste si:  Cum poti contrazice pe cineva fara sa jignesti?

Este momentul sa renunti la obiceiurile si lucrurile care stii ca fac rau sanatatii trupesti si sufletesti.

Ce inseamna cand speli fereastra?

Cand speli fereastra inseamna sensibilitate la ce este in exterior. Visul inseamna ca esti vulnerabil/a si anumiti oameni sunt influente negative in viata ta.

Este un avertisment! Ai grija cu cine te insotesti, cu cine relationezi!Cum stergem o oglinda de baie

Ce inseamna cand cureti lucrurile?

Cand cureti lucrurile in vis inseamna ca ai nevoie de schimbare in viata ta. Trebuie sa faci schimbari urgent. Ceva nu functioneaza bine si trebuie sa faci schimbari urgent pentru ca sa nu suferi consecintele mai tarziu. Sunt unele lucruri pe care doar tu le stii si te streseaza daca le tii in tine.

Ce inseamna cand cureti podeaua?

Este semn bun. Daca ai visat ca spalai sau curatai podeaua este semn de noroc.

Inseamna ca pentru a-ti rezolva problema/problemele, trebuie sa te imbunatatesti si tu ca persoana.

Inseamna norocul va veni dupa ce vei deveni mai bun/a.

idei de decor pentru primavara

Ce inseamna cand faci curatenie in bucatarie?

Trebuie sa fii atent/a in cine ai incredere si pe cine crezi. Visul poate insemna scopuri nerealizate. Simti ostilitate din partea cuiva.

Cand faci curatenie in bucatarie in vis, inseamna ca te simti inferior/a cuiva. Amintesti-ti ca este viata ta si tu esti in control.

Citeste si:  Cum invatam mai usor pentru examene?

Poate fi si un semn de constientizare la nivel spiritual. Esti in defensiva. Explorezi o noua perspectiva in viata. Este timpul sa te deschizi si sa spui da iubirii.

Ce inseamna cand cureti masa?

Cand visezi ca stergi sau cureti masa inseamna ca este nevoie de o imbunatatire, o schimbare in bine.

Problemele se vor rezolva repede. Visul iti confirma din nou ca problema cu care te confrunti nu este atat de diificila. Visul mai inseamna si libertate. Elibereaza-te de lucrurile care te tin pe loc!

Ce inseamna cand cureti soba?

Cand visezi ca cureti soba/aragazul, inseamna ca esti pe drumul bun pentru a-ti atinge scopul. Continua si vei obtine rezultate! Mai poate insemna si ca iti pierzi increderea in tine. Te simti inferior/a in multe situatii.

Ce inseamna cand faci curatenie in frigider?

Inseamna ca esti blocat/a intr-o problema sau te simti inferior/a altora. Este un avertisment ca trebuie sa fii atent/a la actiunile tale. Daca faci greseli, este posibil sa ai unele probleme mai tarziu.

Poate insemna si dorinta ta de a pastra o anumita imagine, timp sau perioada din viata ta. Vei reusi in ciuda negativitatii care te inconjoara. Planuiesti ceva important. Visul este un semn de putere a subconstientului tau. Da o sansa iubirii!

Ce inseamna cand cureti peretele in vis?

Visul inseamna limitari. Peretii sunt obstacole si reprezinta obiceiurile vechi care te limiteaza. Inseamna ca (trebuie sa) renunti la obiceiurile rele si practicile gresite. Cand cureti peretele in vis inseamna ca scapi de blocaje, te eliberezi.

Citeste si:  Cum sa-ti faci prieteni noi?
Ce inseamna cand faci curatenie in baie?

Cand faci curatenie in baie inseamna ca te preocupa lucrurile care nu sunt fezabile. Te concentrezi lucruri neimportante. Iti consumi energia ajutand oameni care nu merita.

Este timpul sa te concentrezi pe tine, pe autodezvoltare sprituala. Visul inseamna ca sperantele tale se vor implini. Bucura-te de viata, bucura-te de fiecare moment!

Ce inseamna cand faci curatenie in dormitor?

Cand visezi ca faci curatenie in dormitor este o problema vizibila. Nu trebuie sa disperi pentru ca problema se va rezolva repede cu ajutorul prietenilor si al familiei. Mai inseamna si ca este momentul sa iti schimbi perspectiva asupra vietii.

Ce inseamna cand iti cureti corpul?

Cand visezi ca iti cureti corpul inseamna ca indepartezi ce este rau. Visul are o semnificatie buna. Este de bine. Curatirea spirituala te va ajuta sa devii o persoana mai buna pentru tine si pentru ceilalti.

Mai inseamna ca se vor intampla lucruri bune in viata ta. Are legatura cu bunastarea ta materiala. Este posbil sa primesti o marire de salariu sau o mostenire.

Aboneaza-te la canalul nostru de You Tube – Ce Inseamna Visul Meu – pentru a afla mai multe semnificatii si interpretari de vise! Lasa un comentariu mai jos daca ai intrebari sau un vis pe care nu stii sa-l interpretezi!

Un comentariu pentru “Ce inseamna cand faci curatenie in vis?

  • Juliana spune:

   Este un vis cu semnificatii spirituale. Poate insemna dorinta de crestere spirituala, cunoastere, idei noi, ambitie si idealuri inalte. Poate insemna in acelasi timp si sentimentul de neacceptare de catre ceilalti. Este momentul pentru un nou inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *