Ce inseamna un cadou daruit “din suflet”

Un cadou daruit “din suflet” inseamna mai mult decat un cadou scump

Unul din lucrurile care ne pun in lumina generozitatea si bunatatea este actul de a darui. Atunci cand hotaram sa-i facem cuiva un cadou, indiferent ca este vorba despre un eveniment important sau nu, dam dovada de empatie si de omenie, doua valori nepretuite fara de care lumea ar fi mult mai saraca.
Cadouri pentru tati

Exista anumiti oameni fara de care viata noastra nu ar fi la fel de plina, iar noi nu am fi ceea ce suntem in prezent. Ei bine, acei oameni trebuie pastrati cat mai mult timp langa noi si cat mai bine. Putem face acest lucru in multe feluri: prin devotament, incredere, comunicare, iubire, etc. Totusi, este important de mentionat faptul ca oglinda sentimentelor noastre pentru o anumita persoana se reflecta, fara doar si poate, in actul de a darui.

Cadouri pentru bunici
Sa-i faci un cadou “din suflet” unei persoane inseamna sa pui o bucatica din tine in acel cadou. Este usor sa pui bani deoparte si sa-i cumperi cuiva un cadou scump pe care l-ai gasit in doar 2 minute. Intr-adevar, oricine se bucura sa primeasca un cadou scump, dar putini se “indragostesc” de acel cadou. Cel mai greu lucru, atunci cand faci un cadou, este sa daruiesti un obiect care spune o poveste despre relatia dintre tine si acea persoana.

Citeste si:  Idei de cadouri pentru copii de 4 ani

Cadouri de Craciun cadou pentru cei dragi.
Daca cel mai mare dusman al nostru este timpul, atunci cum se face ca amintirile ne sunt uneori cel mai bun prieten? Cadourile pe care le facem celor dragi sunt exact acele lucruri care vor declansa amintiri frumoase in viitor si care vor colora conversatii intense. Momentele pe care le petrecem alaturi de cei dragi vor fi intotdeauna cele pe care ni le vom aminti primele, iar aceste amintiri vor fi aproape mereu declansate de obiecte cu semnificatii personale.

Cadouri pentru iubita, cadou pentru iubita
Acestea fiind spuse, putem sa ne bazam intotdeauna pe un cadou daruit din suflet: el va fi acolo, alaturi de cei dragi noua, atunci cand noua ne este imposibil sa o facem.

Cuti e de cadou, cadouri ambalate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *