Ce deodorante de corp folosim?

Deodorante naturale Sanex.

Deodorante de corp, solutii naturale pentru pielea ta

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman iar ingrijirea sa este foarte importanta.Folosirea unui deodorant de corp inainte de plecarea de acasa a devenit un gest aproape instinctual.
Desi sunt foarte multe astfel de deodorante de corp pe piata, fie ca vorbim de stick , roll-on sau spray, putine dintre acestea sunt si sanatoase si prietenoase cu pielea noastra.

Deodorant Sanex.
Multe persoane ne intreaba care sunt cele mai bune deodorante de corp pe care ar trebui sa le foloseasca.
Recomandam folosirea deodorantelor care nu contin ingrediente sintetice daunatoare.

Deodorant Sanex.
Spre deosebire de sapun, gel de dus sau sampon,  parabenii din deodorantele antiperspirante nu sunt inlaturati imediat si raman in contact cu pielea mult mai mult timp, ceea ce permite acumularea de substante chimice intr-o zona sensibila ca cea de sub brat si in apropierea sanilor.
Aceasta zona sensibila de sub brat aduna substante toxice care ajung in tesuturi in loc sa respinga toxinele eliminate natural prin transpiratie .

Deodorant fara aluminiu 0% alcool, 0% parabeni, 0%parfum

Deodorant Sanex.

Atentie la urmatoarele ingrediente daunatoare din antiperspirantele obisnuite!

Deodorante fara Aluminiu
Ingrediente commune in antiperspirante, aluminiu, zirconiu and clorhidratul de aluminiu blocheaza porii prin care pielea elimina toxinele in acelasi timp cu transpiratia.
Aluminiul, ca si alte metale grele poate interveni in capacitatea receptorilor de estrogen de a corecta procesul hormonal.Deodorant Sanex.

Citeste si:  Cadouri pentru femei pasionate de lectura

Propylen glycol
Acesta poate fi mai daunator cand este insotit si de catre alti aditivi.Acest ingredient, chiar si in concentratii de numai 2% provoaca iritatii ale pielii la unele persoane, desi unii producatori adauga pana la propylene pana la 50%
Credeti sau nu , acest ingredient se gaseste chiar si in cele mai ‘’naturale ‘’ dintre deodorantele antiperspirante.
Triclosan
Triclosanul este folosit ca ca agent antibacterial si conservant. Acesta interactioneaa cu apa de la robinet producand gaz chloroform care are potential carcinogen. Triclosanul a produs modificari la nivel endocrine in experimentele cu animale marine si asta ar trebui sa ingrijoreze pentru ca apare in sange si chiar laptele matern.
Stearatii

De obicei sunt listati cu un numar dupa (ex. steareth-15), acesti aditivi provin dintr-un process ieftin de productie care are menirea de a ‘’imblanzii’’ ingredientele mai dure. Si acestia au potential carcinogen.

Deodorante naturale Sanex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *