Casetute pentru primul dintisor si prima bucla

Cadou pentru fetite de poveste

Casetute pentru primul dintisor si prima bucla de par a bebelusului

Cauti un cadou de botez cu casetute pentru primul dintisor si prima bucla a bebelusului? In acest articol, iti recomandam cateva modele argintate care poti fi oferit  separat sau impreuna cu alte cadouri recomandate pentru bebelusi.


Cand ai un copil totul este legat de prima data,  primul pas, primul cuvant. Problema este  ca amintirile se pierd in timp. Avem nevoie de lucruri care sa ne aminteasca de aceste momente fericite. La asta trebuie sa ne gandim cand vrem sa alegem cadouri inspirate pentru bebelusi.
Juliana va recomanda un set de casetute pentru primul dintisor si prima bucla de par care sunt si cele mai bune idei de cadouri pentru botez.

Nu-i nimic mai pretios decat copilasul dvs si chiar daca a crescut, primul dintisor sau prima bucla din perisorul bebelusului pot fi pastrate in aceste minunate casetute din colectia Juliana.
Casetutele pentru primul dintisor si prima bucla de par din colectia Juliana, vin in diferite forme: rotunde, inimioare, stelute etc.

Set cadou mot si primul dintisor pentru fetita premium

Set doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor pentru fetite

Cadou pentru fetite de poveste
Set casetute pentru prima bucla si primul dintisor Cinderella colectia Juliana

Unul dintre cele mai inspirate seturi de casetute este cel in forma de inimioare.Setul de botez include doua casetute pentru prim bucla si primul dintisor in forma de inimioare. Cele doua casetute in forma de inimioare sunt placate cu argint iar pe capac sunt decorate cu strasuri de cristal. Cutia in care vin ambalate cele doua cutiute pentru bucla si dintisor este captusita la interior cu satin roz.Setul de cutiute sau casetute pentru primul dintisor si prima bucla de par este un minunat cadou de botez pentru fetita.

Set de doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor pentru baietel.

cadou de botez pentru baietel
Set casetute pentru prima bucla si primul dintisor tren cu pusculita colectia Juliana

Daca mergeti la botezul unui baietel, va recomandam acest super set de casetute pentru bucla si dintisor albastre in forma de stelute placate cu argint.Pe capac cele doua casetute sunt deasemenea decorate cu strasuri de cristal. Cutia de cadou de la Juliana este si ea captusita la interior cu satin albastru.

Cadou neasteptat pentru botez, Casetute pentru primul dintisor si prima bucla
Set casetute pentru prima bucla si primul dintisor tren din colectia Juliana

Set tren mot dintisor cadou pentru baietel

Cadou botez baiat set suvita dintisor Juliana

Set cadou de botez pentru baietel prima suvita si primul dintisor al bebeblusului, prezentat in cutie eleganta de cadou din colectia Premium de la Juliana.

Acest set de cutiuta pentru prima bucla si cutiuta pentru primul dintisor trebuie sa-l primeasca orice familie la botezul baietelului sau la aniversarea primului anisor.

Set cadou pentru fetita mot dintisor Cinderella

Set cadou mot si primul dintisor pentru fetita premium

Cadou pentru fetita din colectia premium Juliana, cutiute argintate Cinderella

Set de botez cu doua casetute pentru primul dintisor si prima bucla

Acest set cadou de botez poate fi oferit atat pentru fetita cat si pentru baietel.Fiecare dintre cele doua casetute pentru bucla si dintisor este placata cu argint. Casetuta pentru prima bucla este inscriptionata pe capac cu cuvintele ”My First Curl” si are spatiu pentru personalizare prin gravare.

primul dintisor si prima bucla, Casetute pentru primul dintisor si prima bucla

Puteti merge la gravor pentru a grava numele bebelusului in spatiul respectiv. Casetuta pentru primul dintisor este inscriptionata cu cuvintele  ”My First Tooth” si poate fi si ea gravata cu numele bebelusului.

Idei de cadouri care includ setul de doua casetute pentru primul dintisor si prima bucla:

Set mot dintisor perie si pieptene Juliana

Cadou rama primul an bucla dintisor

Cadou de botez pentru bebelusi argintat Twinkle

Cadou prima aniversare bebe

Album foto set bucla dintisor cadou de botez pentru fetita

Rama Twinkle set bucla si primul dintisor tren pentru baietel

Album tren casetute mot dintisor baietel

Vizitati magazinul online ejuliana.ro pentru a comanda casetute pentru primul dintisor si prima bucla din colectia Juliana! Nu ezitati sa ne contactati pentru a comanda rapid la numarul de telefon afisat.

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Set bebelusi Twinkle cutie cadou
Pret
Lei 379

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *