Casetuta pentru primul dintisor cazut

Cadou pentru fetite de poveste

Alege o deosebita casetuta pentru primul dintisor cazut!

Exista anumite amintiri pe care nu vrem sa le pierdem niciodata. Una dintre cele mai simpatice amintiri pe care le am din copilarie este cea legata de primul dintisor pierdut. Nu voi uita niciodata casetuta pentru primul dintisor cazut pe care mama a pus-o la pastrare intr-un loc stiut numai de ea. Este ca o comoara pe care o pretuieste mult. Aceste gesturi frumoase se regasesc, in ziua de astazi, la multe familii. Dintisorul pierdut este recompensat de darnica Zana Maseluta cu banuti. Iata cum poti pastra dintisorul pentru ca acesta sa se transforme intr-o amintire permanenta: 🙂

Cadou neasteptat pentru botez, casetuta pentru primul dintisor cazut.

Poti opta pentru pastrarea dintisorului intr-o casetuta care este special destinata pastrarii amintirilor de acest gen. Preferata mea este casetuta din argint care o are pe capac pe Zana Maseluta, zana buna, responsabila cu recompensa copiilor. Recompensa consta, de obicei in bani, insa nu rare sunt cazurile in care Zana resplateste copiii cuminti cu jucarioare simpatice sau cu dulciuri. Astfel, dupa noaptea in care copiii isi pun dintisorul cazut sub perna, urmeaza rasplata pentru gestul lor.

Cadou neasteptat pentru botez, Casetuta pentru primul dintisor cazut

Puteti sa vedeti produsul AICI.

Cadou neasteptat pentru botez, casetuta pentru primul dintisor cazut.

Rolul „zanei”, cel al mamei, este de a pastra dintisorul la loc secret pentru a deveni o amintire pretioasa de care se va bucura mult timp de acum inainte. Desigur ca atunci cand ne gandim la casetute pentru primul dintisor cazut ne vine automat in minte si prima bucla de par a copilasului. Seturile formate din doua casetute sunt perfecte pentru pastrarea celor doua comori. Realizate din materiale durabile si lucrate foarte minutios, aceste casetute sunt cadoul perfect pentru familiile cu copii mici.

Cadouri amintire pentru bebelusi, casetuta pentru primul dintisor cazut.

Cadouri amintire pentru bebelusi, casetuta pentru primul dintisor cazut.

Pentru un set complet de lucruri care pastreaza amintiri frumoase, sunt recomandate seturile care, in afara de casetuta pentru primul dintisor cazut si casetuta pentru prima bucla de par au si cate o rama foto. O fotografie transmite o emotie imensa de la un eveniment special din viata de familie, cum ar fi botezul. Ar fi minunat sa ai tot setul care sa iti ofere mici bucurii in momentul descoperirii comorilor din interior!

Casetuta pentru primul dintisor si prima bucla de par

suna comanda

 

Sumar
product image
Voturi
no rating based on 0 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album set bucla dintisor baietel
Pret
Lei 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *