Casete pentru bijuterii cu fluturi

Casete pentru bijuterii cu fluturi din colectia Juliana

Suntem bucurosi sa va prezentam o colectie de casete pentru bijuterii cu fluturi si flori din colectia de cadouri pentru femei de la Juliana.Budoarul este un spatiu extrem de feminin si de intim in care are loc ritualul zilnic de infrumusetare.

Aspectul acestui loc are si el un rol extrem de important, deoarece contribuie la starea de bine a femeii, facand-o sa se simta frumoasa, atragatoare si increzatoare in sine.

Intocmai din acest motiv, cateva accesorii elegante sunt binevenite. Ele vor decora frumos intreaga incapere si, in acelasi timp, vor serivi si la organizarea armonioasa a spatiului.

Caseta de bijuterii Hestia cu oglinda.

Cutiuta de bijuterii este unica prin aspectul extrem de elegant oferit de designul cu fluturi colorati si flori. Are un singur sertaras in care pot fi asezate frumos bijuteriile mult iubite. Podoabele argintii confera un aspect deosebit de feminin.  Aceasta cutie de bijuterii este si extrem de practica, avand pe capac o oglinda ovala, decorata cu un fluturas. Oglinda poate fi folosita cu succes pentru precizie in timpul aplicarii machiajului.

Caseta de bijuterii Hestia cu fluturi. casete pentru bijuterii

Aceasta este o alta varianta de caseta de bijuterii. Este la fel de eleganta si feminina, dar are o compartimentare diferita. In loc de sertaras, cutia este prevazuta cu capac si cu un sistem de inchidere simplu. Are doar o inchizatoare practica ce asigura pastrarea bijuteriilor intr-un loc sigur. Designul este asemanator, caseta fiind decorata cu un fluturas extrem de dragut.

Citeste si:  Suport pentru certificatul de nastere Juliana

Suport de bijuterii Hestia cu fluturi.

Suportul pentru bijuterii este unul clasic, care da frau liber imaginatiei la asezarea intr-un mod cat mai frumos a bijuteriilor. Coliere, inele sau bratari, toate isi gasesc locul aici.

Asezarea acestora pe suport este eficienta, intrucat alegerea a ceea ce urmeaza a fi purtat este foarte simpla, colectia de bijuterii fiind expusa. Aerul elegant si feminin al acestui suport pentru bijuterii este oferit de detaliile argintii si de catre fluturas.Colectia de acesorii Hestia cu fluturi.

Un comentariu pentru “Casete pentru bijuterii cu fluturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *