Casete de bijuterii elegante pentru femeile cu gusturi rafinate


Casete de bijuterii elegante pentru gusturi rafinate

Daca te intrebi care ar fi o surpriza potrivita pentru o domnisoara, iti pot spune sigur cu ce fel de cadou nu poti sa dai niciodata gres. Este vorba despre casete de bijuterii elegante. Cu acestea nu numai ca ii vei aduce zambetul pe buze persoanei careia vrei sa ii faci o supriza, dar, in acelasi timp, ii vei oferi un accesoriu util si foarte placut la aspect. Casetele sunt foarte bune pentru depozitarea bijuteriilor, dar, datorita designului care inspira multa feminitate, sunt si obiecte de decor care isi vor gasi locul cu multa usurinta in budoir.

Casete de bijuterii elegante.

Casete de bijuterii elegante.

Organizarea armonioasa a bijuteriilor este o problema cu care se confrunta aproape orice domnisoara. Cu casete de bijuterii elegante, insa, aranjarea bijuteriilor si pastrarea acestora la un loc sigur este mult mai usoara! Datorita sertaraselor, bijuteriile pot fi organizate pe categorii: lantisoare, inele, bratari, cercei, brose, fiecare dintre acestea avand locul lor special. Bijuteriile nu se vor mai incurca intre ele si alegerea lor nu va mai dura atat de mult timp.


Casete de bijuterii cu flori, Casete de bijuterii elegante.

Casete de bijuterii elegante.

Casete de bijuterii cu flori, Casete de bijuterii elegante..

Colierele statement si casetele de bijuterii merg mana in mana. Astfel, daca iti doresti sa oferi un cadou mai complex, impreuna cu caseta de bijuterii poti opta si pentru un colier statement. Colierul va fi primul accesoriu care isi va gasi locul in caseta cu bijuterii si va avea o incarcatura emotionala puternica. Cine nu si-ar dori sa primeasca un astfel de cadou deosebit? 🙂

Citeste si:  Set de birou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta

Casete de bijuterii cu flori, Casete de bijuterii elegante.

Casete de bijuterii elegante.

Casete de bijuterii cu flori, Casete de bijuterii elegante.

Colierele statement sunt accesorii foarte usor de purtat. Ele sunt cele care salveaza o intreaga tinuta pentru ca devin instant punctul de atractie al acestora. Sunt versatile pentru ca pot fi purtate atat ziua, cat si seara si vor arata minunat la tinutele office sau elegante. Toate domnisoarele detin un astfel de accesoriu in colectia lor.

Pentru confirmarea stocului in magazin, ne puteti contacta telefonic la numarul afisat: 0785232325!

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
no rating based on votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Caseta de bijuterii Sophia By Juliana
Pret
Lei 89

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *