Caseta pentru amintirile bebelusului cu sertarase

Caseta pentru amintirile bebelusului.

Caseta pentru amintirile bebelusului, un cadou de botez cu adevarat deosebit

Iti doresti sa oferi un cadou de botez cu adevarat deosebit? Ei bine, astazi iti voi recomanda o caseta pentru amintirile bebelusului, care iti garantez ca ii va impresiona in mod placut pe fericitii parinti. Desi, la o prima vedere, caseta poate sa para un cadou de botez destul de simplu, odata ce ai deschis-o iti vei da seama ca aceasta este cu totul si cu totul speciala. Sunt multe motive pentru care supun acest lucru si urmeaza sa discut despre ele pe parcursul acestui articol.

Caseta pentru amintirile bebelusului – o idee buna de cadou de botez?

Dupa parerea mea, aceasta idee de cadou de botez este, garantat, foarte buna. In primul rand, designul simpatic al acestei casete te face sa te indragosteti din start de ea. Cutia este realizata dintr-un carton gros si se inchide cu o panglica eleganta si rafinata. Cand o deschizi ai parte de o surpriza. Inauntru sunt mai multe sertarase micute care indica ce comori ale bebelusului pot fi asezate acolo. Printre comori se numara: primii botosei, bratarica de la maternitate, iar intr-unul dintre sertare se pot aseza chiar prima bucla de par si primul dintisor.

Caseta pentru amintirile bebelusului.

Sunt absolut sigura ca parintii bebelusului vor aprecia foarte mult acest cadou. Totusi, daca doriti sa oferiti si alte cadouri impreuna cu caseta pentru amintirile bebelusului, atunci ati putea sa alegeti o combinatie, precum: caseta impreuna cu o rama de fotografii pentru primul anisor al bebelusului si doua casetute simpatice pentru prima bucla de par si primul dintisor.

Caseta pentru amintirile bebelusului.

O alta sugestie de cadou cu caseta pentru amintiri este aceasta, in care in loc de casetute pentru prima bucla si primul dintisor puteti sa optati pentru pusculita simpatica in forma de calut.

Caseta pentru amintirile bebelusului.

Asadar, caseta pentru amintirile bebelusului este, cu siguranta, o idee buna de cadou de botez, care poate fi comandat online printr-un click AICI.

suna comanda

 

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
4.5 based on 9 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Caseta pentru amintirile bebelusului
Pret
RON 99

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *